ScooT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 önceLikLe merhabaLar. Ben Kendi evimi Dizayn etmek isTiyorum ama hiç Bir Bilgim yok yaRdım Edin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ilk once para lazim .... hele hele eyer design yapip bitirince tekrar birseyni duzeltmekistiyosan cok paran gidiyo (eyer param cok diyosan bilemem).... ama genel olarak paraya bakiyo biraz iste ilk once senin ev normal alinmis bir evse onu yikicaksin diye biliyorum sonra house placement tool la custom ev alicaksin (arsayi alicaksin) ustune baslican insaat a hehe[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kendi bolumune tasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Eğer kendi serverindeyse ve RunUO'ysa serverin www.runuo.com'dan downloads bölümünde house creator tool var onunla çok güzel orjinal evler yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yaw o çok zor iş bence hazır tasarım al onun üstüne çalış[hline]icq: 147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Runuoda yazmı$sın ba$lıkta ama kimse söz etmemiş sanirim.... Ev almak için bir dürbün gibi item var ondan ev seçeceksin tabi orada dizayn edilebilen edilemiyen diye ayrılıyor (öle hatirliom :) ) sonra gerisi kolay ztn... Kolay geLsin...[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 önce house placement tool ile evinizi kurmalısınız , ondan sonra house decorating tool ile evinizi dekore edebilirsiniz , tabii biraz para gerekiyor[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 önce arsa al sonra arsanın tabelaya çift tıkla Orda Design HOuse gibi bişi olcak ona bas sonra meenu çıkcak raharlıkla yapabilirsin :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar