RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Sezen Aksu ve Onur Akın'ın genişçe biyografilerini bulmam lazım ve google gibi arama motorlarından aramış olmama rağmen bana kaynak olabilecek türkçe site bulamadım bunun yanında piyano,gitar ve bağlama nın tarihçeleri hakkında bilgi lazım ve ben bunları da bulamıyorum bu konuda bana site tavsiyesinde bulunabilecek veya gerekli bilgiyi iletebilecek kişilere çok minnnettar olurum teşekkürler[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sezenaksu.net varaslında süper amabiyografi yok eylülmüzikteki şiirgibibişe tamistediğim geniş bilgiyi alamıyorum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 dönem ödevi konunu veren hoca sana gıcık fln mı?[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord Epic Kenobi Dark Elves rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar