mami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Selamlar,kirin karma crimi diyelim bir npc kestiğinde pk oluyor yani mavi olması gerekirken - karma alıyor.Neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bahsettiğin Npc vendor Npc mi yoksa diğer monster Npc mi?[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 sana gridir?[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Kirin sadece bana gri değil herkese gri.Bir golemi(pk) kesti ve pk oldu hayvancağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 senin sphere kafayı yemiş başka bişi demiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 asfsafasfa +127805712041 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Wogen bu kadar hoşuna gideceğini bilsem daha evvel bu topici açardım.Böyle şeylerle mutlu olmayı başarabiliyorun ya helal olsun diyeceğim başka birşey demiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 şimdi hayvanlar ( daha doğrusu npcler ) da karma ve fame olayı playerdakilerle yanıdır . eğer hayvan pk keserse karma alır ve mavi olur . eğer hayvan mavi keserse karma kaybeder , kill kazanır ve pk olur .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Canım Zgrw ben yaklaşık 4 yıldır uo oynuyorum ancak scriptlerle yeni yeni ilgilenmeye başladım.O dediğini biliyorum.Sanırım sen sorumu yanlış anladın.Kirin karma grisi iken Golem kesince(pk) mavi olması gerekirken kırmızı oluyor.Sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 hmm bence senin scriptler ayvayı yemiş :) . yada golemi kazayla mavi felan yaptın . yada ki-rin tam murderelık sınırındaydı . golem keserken yanlış haraket yaptı karmak kaybetti :P . Kısacası hiç bir fikrim yok[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bence Kirinin kanında murdererlık var.Doğuştan fanatik hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 :) . olabilir . bendede bir zost var vortex gibi herkese dalıo :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: zgrw, 09 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: :) . olabilir . bendede bir zost var vortex gibi herkese dalıo :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] .kill[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar