Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvanların karma olayı....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bahsettiğin Npc vendor Npc mi yoksa diğer monster Npc mi?[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...

Mesaj tarihi:
Wogen bu kadar hoşuna gideceğini bilsem daha evvel bu topici açardım.Böyle şeylerle mutlu olmayı başarabiliyorun ya helal olsun diyeceğim başka birşey demiyeceğim.
Mesaj tarihi:
şimdi hayvanlar ( daha doğrusu npcler ) da karma ve fame olayı playerdakilerle yanıdır . eğer hayvan pk keserse karma alır ve mavi olur . eğer hayvan mavi keserse karma kaybeder , kill kazanır ve pk olur .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Canım Zgrw ben yaklaşık 4 yıldır uo oynuyorum ancak scriptlerle yeni yeni ilgilenmeye başladım.O dediğini biliyorum.Sanırım sen sorumu yanlış anladın.Kirin karma grisi iken Golem kesince(pk) mavi olması gerekirken kırmızı oluyor.Sorun bu.
Mesaj tarihi:
hmm bence senin scriptler ayvayı yemiş :) . yada golemi kazayla mavi felan yaptın . yada ki-rin tam murderelık sınırındaydı . golem keserken yanlış haraket yaptı karmak kaybetti :P . Kısacası hiç bir fikrim yok[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
:) . olabilir . bendede bir zost var vortex gibi herkese dalıo :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 09 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
:) . olabilir . bendede bir zost var vortex gibi herkese dalıo :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

.kill[hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Dw-Stronglife
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
  • Yeni Oluştur...