BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 LG 52x32x52 var bende yeni aldım sayılır Karakedi bende senın gıbı Yılbaşı hediyesi olarak aldım :) Çok memnunum hiç bi sorun çıkarmadı daha Tavsiye ederim efenim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ulen bu 2002 yılının topici dimi??[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 2 Tane LG parçaladım 1 ASUS parçaladım ama hala ASUS kullanıyorum memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Black1ce, 09 January 2004 21:37 tarihinde demiş ki: ulen bu 2002 yılının topici dimi?? Günaydın bea![hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ahahah Harbi 2002 topiciymiş sazan gibin atladık iyimi LoL :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: NuKe, 09 January 2004 19:14 tarihinde demiş ki: bizim burada bi yerde 52x32x52 lg cd writer 66 milyon tl. Sizce alayım mı?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Yeni konu açmayıp eski konuları aratıp ordan devam etmen güzel bir düşünce NuKe, ama CD yazıcı olayı 1 yılda çok değiştiği için yeni başlık altında da açabilirdin, hatta şimdi durma donanım bölümünde aç bi tane (belki açmışsındır bakmadım).[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar