Numb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 anlayamadım direk bağlanıyor internete?? niye böyle oluyo?[hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya norton gibi bir programda internete bağlan ve güncellemeleri indir gibi bir hedeyi aktif hale getirmişsindir yada bir yerlerden trojan bulaşmıştır bilgi yollamaya filan çalışıyordur.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 www.ad-aware.com adresinden trial versiyonu indirip düzenli olarak spyware araması yapmanı tavsiye ederim.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 2 seçenek var ya sendeki bilgileri şifreleri vsleri baglanıp otomatik göndermeye çalışıyor yada dialer yüklemişsin oda gizliden gizliye sokulmaya çalışıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 dial up bağlantım var . bilgisayaraı açıyorum direkman internete bağlanmaya çalışıyo. kapatıyorum tekrar kasıyobağlanmaya böyle ben kapatıyorum o açıyo. fakat dial up falan yok. bağlantılarım kısmına bakıyorum orda görünmüyor ekstra başka bi dial up. acaba nedir nedendir. zzaten bağlanmaya çalıştığı yerde benim kendi inter sunucum olan tt net.[hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yok yok sende kesin dialer var :) ay sonunda fatura geldiginde 500m ile 1 milyar arasına hazırlıklı ol :) *!nihaha*[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar