cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 i$te bakin. http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1687 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bence cmrsux.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 off yazık ya şimdi yurdumun özenti pr0g4m3r ları paralarını buna harcicaklar, ki bence cidden gereksiz bişi olmuş.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 pff çok gereksiz. her oyun alışımda ben gidip yeni klavye skini mi alacam kardeşim. benim quake klavyem daha güzel be.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 cidden yaa usb quake klavyeden otesi yok![hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 çok yalan bi klavye bence ne faydası olduğunu anlayabilmiş değilim, tuş takımını ayrı satın almak iste tam bir kasışşşş[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ulan mouse'a elimi uzatmaya üşenen adamım, gidip her oyun için tuş takımımı alıcam.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ohoooo Türkiyede özentilerin ve ne bulsa alan bazı zengin p.ç leri dışında alan olmaz zaten her gün yeni pc oyunları alan bi milletiz oyuna 5 milyon vermişiz gidip 50 milyona klavyesinimi alıcaz hade aldık o kdr uzun süre oynuycazmı Ama şu varki adamlar bunun UO için olanını çıkarsın Türkiye 'ye toplam nüfus kdr yollasın direkt köşeler...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bune ya iğrençki ztn güzel diil. Samsung klavyemi değişmem asla.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 iyi fikir, kotu tasarim diyebiliyorum.[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sölicek kelime bulamıyorum ya ağlicam şimdi sinir oldum bu yeni klavyeye..[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bunlar olduk eski bunların değişik plasik kaplamalar var aynen klavye tozluğu gibi plastiği kesik kesik boşluklar var modelini kendin alıyorsun spreylen plastiğğin üstüne sıkıyon değişik değişik şekiller yaratıyon askeri renkte olanlar siyah yeşil çok güzel duruyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 beğenmedim açıkçası. klasik klavyeler hükmeder.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ahaha şuna bakın: said: Ama bir sorun var ki, mesela klavyede eğilme tuşu var ve bir başka oyunda eğilme özelliği yok. O zaman bu tuşu başka bir göreve atayabiliyorsunuz ama yine tuşun üzerinde "crouch" yazıyor. Bu biraz dikkat dağıtabilir tabi. [hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 abi bu ne ya bozuk klavye gibi[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu tuşlara alışana kadar millet atlar be oyunda... :P birde utanmadan direk tek bir oyun için çıkardık ama çaktırmıyoruz yazlarmış kutularına.. Cık cık.. Gereksiz harcama.. Kaçının! *!Sam in Slim klavyesini tavsiye eder*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 96 model duz klavye kullaniyorum tam anlami ile ondan baska klavyede yazi yazamiyorum[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 şimdi hatırladım da bundan yaklaşık bi 6 yıl falan önce yine böyle bişey çıkmıştı piyasaya yurt dışında, hiç tutmamıştı, bunun da sonu aynı olucak sanırım.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Micro yeter.Tasarım güzel ama ülkemizde gereksiz ülkemizde progamer olmadıgı ıcın lux bu.[hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 60 Milyonluk Microsoft MultiMedia Klavyemi kimseyle değişmem. Ne o klavye öyle. Utanmasalar tuvalet kağıdı gibi rulo yapacaklar. Euaha :D[hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 06 January 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 vay güzelmiş[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 lol bu ne ya... mousela oynanan oyunlar için tuşsuz klavye çıkartırlar yakında[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Kesinlikle amaçsız bir ürün.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bi oyunun fanı falan iseniz alınabilir bişi bence..[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bence düşündüğünüz kadar da gereksiz bişey değil. Yani belki gereksiz de bence güzel bişey yani alınabilir. Ama ben gidip te her oyun için veya program için yeni klavye seti alamam o ayrı ama PES3 de sol elimin girdiği şekilleri hatırlayınca alınabilitesi olan bişeymiş gibi gelyor.[hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar