Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] HotU Gone Gold

Capulcu

Öne çıkan mesajlar

Demilich in açıklaması çok iyi:D

I think we can all agree that no matter how powerful you are, how many magic items you have that can shoot death rays at your enemies, how many sheets of magically enhanced steel you wear, and how huge your holy sword is, when you see a floating skull with gems in its eyes, you know you're going to have to collect your spleen in tiny evidence bags at the end of the battle.[hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
çok özendim valla

şimdi bu asıl oyun ve shadows of undrentide mıdır nedir ilk expansion işte onu istiyor mu ?[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
kırbaçta dpli unutmayın.
Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu shifter i sevmedim. ne duzgun buyu yapabiliyorum, ne de duzgun saldirabiliyorum. en iyi kombinasyon human monk+palemaster gibi gorundu gozume. dragon disciple cok basarisiz. Full standart class alsam daha iyi yani.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Shifter in gereksiz olduğunu mu duydum??Eğer dragon shape alırsan 800 küsür hp si olan ve 100 damage vurabilen bir nefes saldırısı olan bir ejdere dönüşüyorsun ve deneylerime göre dracoliç ve prismatic dragon dışında her yaratığı yeniyorsun.

Dragon D. a gelince karizması yeter.Ama draconic ability leri iyi.

En iyi seçime gelirseeeeek: Deneyin görün level 20 fighter 20 weapon master oyunda kimsenin karşısında duramadığı bir seçim.PvP denemedim ama oyunda dracoliç dışında(eğer paralaysis immunty niz yoksa yandınız)rahatça öldüremediği şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu chapter 2 deki demi-lich ve dracolich i öldürmenin kolay bir yolu var mı?

Benim ana karakter 23.lvl paladin yanımda Deekin ve şu drow assasin/mage var.Dracolichle karşılaşınca zaten benim dışımdakiler direk korkup kaçıyor eh sonra da zaten dracolich beni afiyetle yiyor :).Şu undeadlere karşı bir sürü bonusu olan mace i de kullanamıyorum..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

o dracolichi oldurcem diye neler cektim en az 1 1.5 saat ugraştım sonunda kestim. sana tavsiye git fear dan etkilenmeyen kask mask bisey bul partye giydir drowada elinde undeedlara dehset koyan bisey var onu ver.
ha bide ben biyerlerden bi kitap buldum (o dragonun adı tome) diye onu dracolichin uzerinde kullandım ole kestim
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun ana senaryosunu henüz bitirmedim, şu anlık chapter 3'ün başlarındayım(Merak etmeyin spoiler yapmayacağım). Ama kesinlikle şunu söyleyebilirim ki oyunun ana senaryosu muhteşem. İnanılmaz eğlendim. Hikayenin akışı, diyaloglar, cutsceneler, müzikler, detaylar,... gerçekten çok hoş hazırlanmış. SoU'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce bitirdim oyunu. üç nwn campaigni arasında en iyisi olduğu kesin. gerçi hack & slash kısmısı hafiften abarmış ama olsun, yeni spelleri ve featleri denemek açısından faydalı bir olay :D. ha adamlar diğer 2 campaigni oynayanlar saf insan olarak hissetmesin kendilerini diye de habire göndermeler ve alıntılarla doldurmuşlar :-P. en sonda da yaptıklarınıza göre kime ne oldu nasıl yaşadılar vs vs şeklindeki cutscene de ayrı bir tat veriyor, hotu nun artık en bi son exp olduğunu da güzelce vurgulamış.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala chapter 1deyim :D, 10 Drd/ 10 Shfter imla.

Yani dnd de nasil wizard ucurulmus bir class sa, burada da fighter oyle. yani bu kadar olur, adamlarin prestige classlari bile figter class iyla uyum icinde, super guclu. Wizard olarak alinabilecek duzgun bir prestige class yok. Dragon disciple demeyin, hicbir ise yaramiyor.normalde olmasi gereken spells per day alinamiyor bile. Shifterim cok guzel, memnunum da, ayni level bir fighter/weponmaster ezer gecer beni. yinede egleniyorum oyle kendi kendime, Bir Kobold commando, bir huge dire tiger olup. Huge dire tiger epic classlardan once erisilebilinen en guclu shift. ben cok memnun kaldim ondan. illithid ancak dusuk seviyeli rakiplerde is yariyor. medusa desen, 10 kisiden biri petrify oluyor. yani duruma gore shift etmek lazim :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 22 December 2003 21:28 tarihinde demiş ki:
birde seyi sorucam, Merge Item/armor/weapon nedir? neden bende calismiyor, yanlis anlamadiysam?

Ogrendim ben. Soylemenize gerek kalmadi :)

Bu arada Hack and slash saldirmaktan biktim, medusayla dolasiyim dedim, buda supermis. zaten deli gibi armor class i var, sonra bayagi guclu on hit DC14 poison yani.. 3 attack yapiyor, 2-6 + 6 su anda, ben memnun kaldim yani. Drowlara buyuk cogunlukla isliyormus Petrifying Gaze, yinede guclu adamlara saldirmadan once bir daha dusunmek lazim. Boots of speed falan var, shift yaptigimda da etkisini surduruyor, cok memnunum yani :D[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...