Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[GuildHall] RIP icin


omam

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar oncelikle Eclipse deki en guclu guild oldumuzu soylemek istiorum ama bu yetio mu acaba?
Sozume sole basliyim cok guzel kurdugumuz ortamda sadece eksik olan seyi soylmek istiorum: BAG.Evet aramizda kopuk bir bag var simdi gelelim bunu sebepleri ve sonuclarina vede nasil duselteceimize ve bir iki oneriye:
SEBEPLER:
1.Simdi neden herkez guildchatte konusmuoyo deniyo.CUnku bozuk oyuna her girdiğinizde chati duzeltmeniz lazim yani bu benim icin oyle.Onuda nereden mi duzelticez:Spatial GRoup Guild basliklari olan yerde guild kismini secelim.Sag tusa basip join chat channel i secelim;ordan Eclipse basligi altinda olan guild foldernin icindeki 70025 olan folder i tiklayalim sonra onun altinda acilan guild 70025 i secip saoldaki menulerden join e tiklayalim vede guild chatimize kavusalim.Ne yazikki bunu herzaman yapmak zorundayiz.
2.İnsanlarin isleri olabiliyor kendi meslekleriyle ilgili ugraslari olabilyor katilamiyorlam ama bu kimsenin konusmamasini engellememeli..
3.Insanlar konusmak istemior buna karisamam..

SONUCLAR:
1.Guild ici cok buyuk kopukluklar yasioruz.HErkezin tek tek takilacai yere eskisi gibi kurucaimiz hunt gruplarinda herhangi gittimiz bi yerde hem para hemde yeni gelen arkadalara xp kazadirabiliriz.Kendimizin bitti diye bencillik yapmamamiz lazim bana gore.Beraber cikilan avlarda ne kadar eglenceli ne kadar guzel gectigini hatirlatirim.Unutmayin bir suru yer var bu oyunda gidebiliris gezebiliriz herhangi bi yerde.
2.Oyundan soudum mesajlari olusmakta.ARkadaslar oyundan souyamazsiniz bence neden mi oyunda yapacak bisi yok diosunuz yapacak cok sey var ama beraberce guildce yaptik mi harika seyler yapabiliriz.Mesela gidelim bi sehri basalim olamazmi gidelim rebellerle savasalim alin size pvp o zaman...Gidelim dath dami dantooinedemi nerede istwerseniz avlanalim.
Gidelim Krayt dragona kamp yapalim bouylece marj TOi Julien ve baska kim crafter varsa oyunda hem bize hem satmak icin kendilerine lootmade weponlar yapabilirler unutmayi,n ne kadar cok toplarsak o kadar iyi.Meat Bone Hİde işsteyenlerde avlarda toplayabilirler boylece.
Hem ne kadar kalabalik olursak o kadar cok para ve o kadar cok fazla mission unutmayin.Hemde beraber oluruz.

Benim dieceklerim aklima geenler bu kadar simdilik bu konuya ekleyin fikirlerini paylasin herturlu sekilde bagi kopatmayalim egleneceimizi saniorum o zaman.
Gercekten herkezin giptayla baktii bi guildiz PA mizin yeri olsun karakterlerimiz olsun bnu kaybetmeyelim.
Teskur eder operim..
Daeween.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beraber her gun baz avladigimiz zamanlar, muthis zevkli idi, kakara , kikiri yapiyorduk. Hele balik partisi duzenlemistik, amma eglenmisik.
Simdi herkes dusmus bi jedi olayina, bence onemli olan beraber yapilan isler ve bu isler yapilirken yapilan muhabbet, hem de turkce muhabbet. bence tum olay bu...

Gulay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daeween geçen günde konuştuk bunu marj ve senle guildde aşırı bir kopukluk var (bu arada benim char ismim deniz) sebebi guilddeki çoğu kişinin templateinin bitmiş olması
krayt dragon işi bence iyi olur böylece oyundaki drop olmama olayı kalkar crafterlarımızda daha iyi itemler yapma şansına sahip olurlar[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası eski guild zamanındaki organizasyonu özlemiyorum değil. Çok güzel şeyler yapılıyordu o zaman, aynı anda birkaç av olduğu zamanlar bile oluyordu.

Bide guild chat'i her girdiğimde düzeltmek zorunda kalmıyorum. Şanslımıyım :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar burada sorunu kaynağına inmeye başaramamışsınız. Herkes dantooine de bir holocron peşine gitti durdu. Biz revhasla da bundan önce en az 100 tane av planladık. herkese de mesaj attık ama baktık ki gelenler en fazla 5 kişi yorulmayalım dedik biz de çünkü değmiyor yaptığın plana şimdi oyuna girenlerden kim kesin olarak ben hiç dantooine ile ve holocron ile ilgilenmiyorum diyebilir ki!!! kimse bence o yüzden önce içinizden karar verin. ne yapacağız diye sonra uygulama kolay. Daeween eğer yapmak istiyorsan seni organizasyondan sorumlu üyemiz yapabiliriz...[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç dantoine de holocronla ilgilenmiyorum
dantoine ede 3 kez gittim oda imperial olabilmek için mission kasmıştım
bence herkes kendi adına konuşsun bi jedi deliliği almış gidiyor yani common bi dropla jedi olunamayacağını anlayamayan insanlar varsa yuh diyorum[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dantooine'e 1-2 kere tame edebileceğim ilginç yaratık varmı bakmak için gittim. Holo'larla da en ufak ilişkim olmadı.

Daha önce squad'lar vardı PA'da, küçük gruplar halinde takılıoduk en azından. Herkes birbirinin ne yaptığını biliodu, holocron'mu peşinde koşulucak? O zaman herkes beraber gidiodu. (Holo işi yoktu o zaman tabii..)

Ayrıca başka önemli nokta çıktığımız avlarda ne yaptığımız. Ben hergün 30 saat power play ile karakterimi master'lama derdinde biri değilimki. Nası eyleniosam öle oynuorum, dolyısıyla novice olarak geziorum uzun zamandır. Master'ların düzenlemiş olduğu avlar benim için sabır sınavından başka bişey değil: devamlı ölmek, devamlı geri koşmak, sonra yine ölmek..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar benim demek istedigim gelin hololari da beraber arialim jrayta da beraber gidelim gidip bi yerleri basalim benden bunu organize etmemi istiorsaniz herzaman varim ama onemli olan eski havayi yakalamak hersey guzel olucak emin olun .:)
dsfg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Pardon özür ama topic i acan omam isimli arkadas snn deki omam el kayed mi ??? acemiliğimi afbuyurun[hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
-------------------------------------------
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu bırakmış ve bu Pa nın kurucularından olarak bir önerim olursa umarım degerlendirirsiniz.
Benim oynadıgım zamanlarda biz bir askeri sistem uyguluyorduk, bu sisteme gore bir ordu komutanımız vardır ki bu kişi yine kuruculardan olan Eaglefti butun askeri birliklerimizin en ust duzey yetkilisi o idi , fakat Pa mızın buyuycegini göz onune alıp alt yapıyı saglam tutabilmek adina ufak bölukler olusturmayı kararlaştırmıstık yani 10 ar kişilik başında bir komutan olan taburlar. Bunuda o zamanlarda Başardık denilebilirdi, denilebilridi diyorum cunku herkes cok guzel verilen komutlara uyup asilik yapmıyor huntlarimizin nerdeyse hepsi acemilikler dısında cok basarılı gidiyor, arada yapılan kamplarda hatalar acıklanıp yapıplmaması rica ediliyordu , yani burda acemilik dısında hic bir engelimiz yoktu.
Benim tavsiyem bu sistemin yeniden Pa icine entegre edilmesi ama bu tabiki kolay degil şu acıdan degil bizim insanımız oyun icinde ben neden komuta ediliyim kardeşim istedigim gibi ateş ederim keserim diyebilir , işte bu noktada bir secim yapmak gerekiyor düzenli birbirine baglı olup ustun sözunu dinleyen pa üyeleri mi yoksa asilik yapan ama skill acısından kuvvetli olup iyi savasan kişilerden olusmus duzensiz ordu ve kopu Pa uyelerimi.
Yazıda ne demek istedigimi umarım acıklayabilmisimdir , geri kalan bilgileri eger edinmek isterseniz bu uygulamada bizzat bulunan Muhendis Sgecca Revhas veya Madturke sorabilirsiniz.

Başarilar ..[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum Enaxa,

Ben oyuna başladığımızdan beridir bu bahsettiğin hiyerarşik yapının PA'ya uygulanmasını istiyorum, açıkcası sen oyundayken çok başarılı olarak uygulandığı söylenemez, şu zaman çerçevesinde uygulanması da imkansız... Bir holo füryasıdır gidiyor, bi gün master bh olarak gördüğün adam, ertesi gün image designer, ondan sonraki gün de doctor olarak karşınıza çıkabiliyor. ( Hörmetler Sad abi :-D )

O yüzden profession bazında bir gruplandırma imkansız, ayrıca dediğin gibi zannetmiyorum ki şu an oyundaki arkadaşlar imperial olmaya %1500! uygun militaristik hiyerarşiyi kabul etsinler. Edilse çok güzel olur ama herkes öyle bir kopmuş ki birbirinden koca pa da kantina açılışına 15 kişi geldi...


8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Devvo benim zamanımda Pa da hiyerarşik bi yapı Teorik olarak %100 vardı Pratikte ise en cok Askeri alanda uygulanıyordu ve başarılıydı, 10 kisiden olusan birliklerimiz vardı katırlarsan ve basındada komutan ve herkes en tepedeki komutan Eaglefe baglıydı , huntlara her böluk kendi komutanıyla gelirdi ve hunt alanında birlesirlerdi, bunlar zamanında sende vardın galiba degil mi ? Toplantı karar alma kısmında ise bi turlu bir istikrar oturtamamıştık. Ama sende hatırlarsınki o zamanlar üyeler birbirinden bu kadar kopuk degildi, ha tabi o zamanlar 20 kişiydik simdi oldu 50 ama şu var kimse gücenmesin ben iyi bir şehir sahibi olunmak adına bazı şeylerden feda edildigine inanıyorum Pa da ve bu kopukluk ayrıklık bunun bedelidir diye göruyorum.
Eger oyna dönersem yani kendi accountum ile buddy key degil kastim, bazı düşüncelerim var uygulamak istedigim ama bu artık DarkLegion ( Rip ) icin degil zira üzülsemde bu Pa nin düzene girmesini cok zor olarak goruyorum.
Neyse oyunda gorusuruz Devvo. Daha detaylı konusabiliriz orda yapmayı dusundugum seylerden bahsederim.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiyerarşik yapi yerine
herkesin eşit oldugu bir liderin olmadigi demokratik bir düzenle daha cok verim alabilirsiniz....

Ornegin FrF pasi bir tüzüge belirli kurallara demokratik yapiya sahip siyasal acidan en guclu Eclipse PA sidir...
Uyguladigi demokrasi sayesinde 2 hafta icersinde 40 kişilik, eksiksiz ordusuyla saldiri acisindanda galaksinin en guclu pa lari arasinda gosterilcektir...
FrF bugunlere demokratik yapi ile gelmiştir...[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !!

Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım


[Bu mesaj Sin tarafından 08 January 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

askeri hiyerarşik düzen bir imperial pa'nin konseptine uygun olur sne. aynı şekilde demokratik düzeni de rebel pa'larin benimsemesi normaldir. aksi olmaz diye birşey yok ama böyle bir durumda arkasında olunan faction'ın felsefesine zıt bir durum oluşur.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Frf nin kısa zamanda çok üyeye sahip olmasının nedeni rebel olmak isteyen üylerin başka bi alternatifleri olmamasından kaydaklandığını düşünüyorum.Ha frf hakikaten iyi bir PA ama insanlar yapısı yüzünden katılmıyorlar. Kaldiki Enaxa nin bahsettiği hiyerarşik yapı imperial ler teoride yapılması gereken bir oluşumdur. Ama Devvo nunda bahsettiği gibi artık PA da belli bi ordu tarzı bi oluşum yok. Oyuna başladıklarından beri savaşçı olan tektük arkadaşların herbirinin savaş bilgisi savaş alanında tek başlarına daha iyi bi verim sağlar inancındayım.
En son grupca hunta gittiğimizde basşımızda Revhas vardı. 20 kişilik bi grupta oluşan olağan kpoukluklar dışında iyiydi huntlar. Şu anda PA içinde yapılan huntlara verilebilecek tek örnek. Hi'lal de mission yapan 4-5 kişilik gruplarki onlara da çok katılıyordum (holo kölesi değilim o dönem :P) ki onlarda hiç bir sorun çıkmıyordu. Çatur çutur voritor yeniliyordu.[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Even a Jedi could LD.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telekomun gazabina ugramasaydik huntlara ve raidlere tekrar baslamistik.. C
Cuma aksami once krayt avi, daha sonra hic ara vermeden night sister stronghold ve cave raidi, belki de o gece cave in sonundaki 560k HAM , Heavy Armor, Herseye 100 % Protectionu olani , Rancorlu ve 6 "night sister protector" , korumali NPC yi olduren birkac PA den biriyiz. Kaldiki o gece PA'in %15-20 katildi.
Ertesi gün sabah 5'e kadar rebel city ve rebel outpost baskini, adamlar sabah 5 e dogru YETERRRR diye msg attiklarinda amma acimistik onlara :) tabii birde sehre ilk girdigimizde unity100 un selam bile vermeden 10 Declared RIP gorunce aninda ortamdan sivismasini da unutamiyoruz :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 08 January 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
Frf nin kısa zamanda çok üyeye sahip olmasının nedeni rebel olmak isteyen üylerin başka bi alternatifleri olmamasından kaydaklandığını düşünüyorum.Ha frf hakikaten iyi bir PA ama insanlar yapısı yüzünden katılmıyorlar. Kaldiki Enaxa nin bahsettiği hiyerarşik yapı imperial ler teoride yapılması gereken bir oluşumdur. Ama Devvo nunda bahsettiği gibi artık PA da belli bi ordu tarzı bi oluşum yok. Oyuna başladıklarından beri savaşçı olan tektük arkadaşların herbirinin savaş bilgisi savaş alanında tek başlarına daha iyi bi verim sağlar inancındayım.
En son grupca hunta gittiğimizde basşımızda Revhas vardı. 20 kişilik bi grupta oluşan olağan kpoukluklar dışında iyiydi huntlar. Şu anda PA içinde yapılan huntlara verilebilecek tek örnek. Hi'lal de mission yapan 4-5 kişilik gruplarki onlara da çok katılıyordum (holo kölesi değilim o dönem :P) ki onlarda hiç bir sorun çıkmıyordu. Çatur çutur voritor yeniliyordu.[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Even a Jedi could LD.


eevt mantikli konusmussunuz[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !!

Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arnaviscaa, 08 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
tabii birde sehre ilk girdigimizde unity100 un selam bile vermeden 10 Declared RIP gorunce aninda ortamdan sivismasini da unutamiyoruz :))


evet baktigim grubun gecen gunku sehir baskininda cani sikilanlardan olusup aralarinda ne devvo ne de muhendis gibi adamlarin olmadigini gorunce haliyle ben de burada oyun olmaz dedim.

ayritetten 1 e 10 savasa girmek dupeduz malliktir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...