Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bu pazar Kartalkayada olacak olan var mı? Son dakika değişikliği olmassa Kırmızı üst ile board yapan kıyafetlerden toparlak olmuş birine gibi selam Absolut derseniz muhtemelen merhabe der. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 selam absolut ( burdan desem ? )[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Merhaba dünyalı ben Absolut.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 -Efendim tanımlanamayan kırmızı toparlak cisimle karşılaştık ne yapalım? -Selam verin! Belki cevaplar[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 NÜBYTC - Ne Üdüğü Belirsiz Yuvarlanan Toparlak CiSim[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 abso dokanıyom ben do-kan-dım .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Absolut, 09 January 2004 13:36 tarihinde demiş ki: Bu pazar Kartalkayada olacak olan var mı? Son dakika değişikliği olmassa Kırmızı üst ile board yapan kıyafetlerden toparlak olmuş birine gibi selam Absolut derseniz muhtemelen merhabe der. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Yenge kızmasın böle kaçamaklara ? :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Evli adamın kayak kaçamağı bu kadar oluyor :) Bayramda görüşürüz olmadı :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 sen hala baba adayı mısın yoksa cooktaaan baba oldunmu ? :-P Alakasız oldu ama olcak o kadar .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Abi Bursa Uludağ'a gelsene gerçekten güzel gerçi kartalkaya da baya bi güzel tv'den gördüğüm kadarı ile ama genede Uludağ derim.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ben en çok Erzurumu seviyorum ama gitmesi dert. 3 aydan biraz az kaldı baba olmaya.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar