McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Biz arkadaşla beraber daoc'a başlicaz, korkuodum ya nelere verim napiim die, ama mesajlarda bu tarz sorular soranlara 20de 40da respec yapılabildiğini sölemişler. Bu yani örnek olarak diabloda dağıttığınız puanların hepsini silip yeniden dağıtabilmek gibi bişi mi? Bi de bunların aynısı statlarda da geçerli mi? Yani bir büyücüyüm ama farkında değilim diyelim, paso strye yüklendim ya da daha gerçekçi olalım, yanlışlıkşla strye tıkladım, bunun düzelmesi gibi bişi var mı? Ayrıca respec stone falan demişler, bunun fiyatı nasıl oluo baya pahalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 stat artislarini sen belirlemezsin.. verdigin skilleri 0 larsin..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 4x Celt Druid (HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Hmm daoc'ta sistem başka yani, peki nasıl oluo stat artışları ya da hiç artmıo da başta seçtiğinize göre mi oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 karakterinin ilk yaratılışı esnasındaki doğumsal özellikler bir daha değiştirilemezler. 20 ve 40 ta skillerini değiştirebilme şansı veriliyor. bir de bazı classlar bazı skillerini autotraine bırakarak az da olsa ekstra skill kazanabiliyorlar. ama levellerken ızdırap olabilir. respec stonelar değişken fiyatlarda. halen 25P ye satılık 1 tane var bende.[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 O zaman başta karakter yaratımı çok önemli? 25p sanırım 25 platin ingot gibi bişi? Pahalı olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Başta karakter yaratımı önemli olmasına önemli ama lvl 40 ı gectikten sonra skill hatası yaptım ben dedğin zaman işler çok daha ciddiye biniyo.. Yani lvl 50 olduğunda statları bi şekilde birbirine denkleme şansın olmasına rağmen, skill için aynı şey gecerli değil ( respec stone yoksa ) Respec stone fiyatları da malum tavan yapmış durumda ( lanet toa çıktığından beri sidi+dragon raid yapılmaz oldu ) yani lvl 40 a kadar korkmadan skill dagılımını yapıp 40 ta final specini belirliyecek biçimde respec edersen bi sorun olacağını sanmam, iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: McsPeyn, 08 January 2004 18:00 tarihinde demiş ki: O zaman başta karakter yaratımı çok önemli? 25p sanırım 25 platin ingot gibi bişi? Pahalı olsa gerek.. Platinum para birimi.. (100 copper=1 silver, 100 silver=1 gold, 1000 gold=1 platinum, 1000 platinum=1 mithril) daha 5 platinden yukarıyı görmedi benim char (=[hline]La mort n'est rien, mais vivre défait et déshonorant est de mourir quotidiennement.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 toa ciktigindan beri dragon ve sidi raid yapilmiyo cunku. toa ciktiktan sonra 1kere sidi raid yaptik guildcene ondada 5tane respec stone dustu hepsi kullanildi. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar