Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok kilo almak istiyorum

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene 19 kilo verdiğimi, bu sene de 14 kiloluk bir hedefimin olduğunu söyledim. Bunun 1,5 kilosunun gittiğini ve geriye 12,5 kilo kaldığını da söyledim.
Yani demesi kolay değil, yapıyorum zaten.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bende kilo veremiyorum takıldım bu kiloda sadece göbekde var bacaklarım kollarım felan oldukca ince(bileklerim çok kalındır ama kemikden) direk göbeğime gitmiş kilolar birde yüze gitmiş sevimli çocuh olduk yaaaaa tipim iğrenç:( duvara kafa atıcam[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bu olayın genlerlede alakası var. Babanıza sorun sizin yaşlarınızdayken kaç kiloymuş diye, büyük ihtimal yakın çıkar. Mesela bizim aile genel olarak zayıf, o yüzden bende kolay kilo alamıyorum ve kasmıyorum öyle yaşıyorum yani. Zaten 18 yaşını falan geçince almaya başlarsınız yani. Bi bakmışsınız 90 ları zorluyorsunuz belli olmaz yani. ...[hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

kilo alcaksan otur bol bol et ve yağlı gıda ye
kahvaltıda koca bi tava omlet.. (sosisli kaşarlı)
öğlenleri kırmızı et.. mümkünse az pişmiş!
akşamları ise bo lyağlı şeyler
bunu ndışında günün her anı bulduğun yerde doritos kola fln ye / iç
akşamları dabira iç bira göbeği yap kilolu gözükürsün[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...