Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok kilo almak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demesi kolay yani 12 kilo ver!
vucut gelistirmeyle urasıyorum bakalım etkisiyle olmadı yagları sekle sokarız[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Mesaj tarihi:
Geçen sene 19 kilo verdiğimi, bu sene de 14 kiloluk bir hedefimin olduğunu söyledim. Bunun 1,5 kilosunun gittiğini ve geriye 12,5 kilo kaldığını da söyledim.
Yani demesi kolay değil, yapıyorum zaten.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Mesaj tarihi:
Yahu bende kilo veremiyorum takıldım bu kiloda sadece göbekde var bacaklarım kollarım felan oldukca ince(bileklerim çok kalındır ama kemikden) direk göbeğime gitmiş kilolar birde yüze gitmiş sevimli çocuh olduk yaaaaa tipim iğrenç:( duvara kafa atıcam[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
hzuahdıuashıu koptum :)
Yalnız harbi kilo almak bazı kişiler icin zor
benim icin de gecerli
1.86 65 kiloyum nedir bu kardeşim
ama highone gibi de yerim yane ... Olmuo kardeşim..[hline]===ShocK===

Mesaj tarihi:
varya biriniz daha kilo ALAMAMAKDAN ilgili birşey derse evine gelir 3 günde 100 kiloya çıkarırım haberiniz ola!(adres lazım ama:) )[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
nası alınır kolay da
wermesi zor ama kolay yolu war
h2000 e gidin. 3günde 3 kilo werirsiniz hehe. ben 2 günde 2 kilo werdim 3. gün yattım ondan :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Ayrıca bu olayın genlerlede alakası var. Babanıza sorun sizin yaşlarınızdayken kaç kiloymuş diye, büyük ihtimal yakın çıkar. Mesela bizim aile genel olarak zayıf, o yüzden bende kolay kilo alamıyorum ve kasmıyorum öyle yaşıyorum yani. Zaten 18 yaşını falan geçince almaya başlarsınız yani. Bi bakmışsınız 90 ları zorluyorsunuz belli olmaz yani. ...[hline]...
Mesaj tarihi:
evet genetik bisey bu olay.ailede yoksa ole toplu biri herkez zayifsa seninde ole olman cok normal yani.yasamana bak boswer kilo almai wermei.[hline]-l- It's Darker Than You Think -l-
Mesaj tarihi:
ya boşverin kilo alıp ne yapcaksınız sonra bi daha vermeye uğraşıp duruonuz :)
2 sene önce 185 ve 75 kiloydum
şimdi 192 ve 110 kiloyum 120 ydim de verdim az biraz o yüzden boşverin zayıf kalın :)
Mesaj tarihi:
kilo alcaksan otur bol bol et ve yağlı gıda ye
kahvaltıda koca bi tava omlet.. (sosisli kaşarlı)
öğlenleri kırmızı et.. mümkünse az pişmiş!
akşamları ise bo lyağlı şeyler
bunu ndışında günün her anı bulduğun yerde doritos kola fln ye / iç
akşamları dabira iç bira göbeği yap kilolu gözükürsün[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kilo almak çok çok kolay.
Sağlıklı kilo almak zor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
1.78 im 57 kiloyum 3 ghaftada 2 kilo aldım nasıl mı oldu... gecenin 3 ünde yemek yiyorum bi de salona gidiyordum

böle bol bol makarna, pilav, tavuk, dana ne bıulursam yiyiorum özellikle yatmadan önce baklava yemek güzel oluyor[hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
  • Yeni Oluştur...