Ernest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tamam arkadaşım can boğazdan gelir ama abartmamak lazım :)[hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 biliorum boy-115 i[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 demesi kolay yani 12 kilo ver! vucut gelistirmeyle urasıyorum bakalım etkisiyle olmadı yagları sekle sokarız[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Geçen sene 19 kilo verdiğimi, bu sene de 14 kiloluk bir hedefimin olduğunu söyledim. Bunun 1,5 kilosunun gittiğini ve geriye 12,5 kilo kaldığını da söyledim. Yani demesi kolay değil, yapıyorum zaten.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yaz dietini ozmn :) ben yavas yemem o yuzden deli gibi gelio kilo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bu saatte dondurma yiorum mesela[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yahu bende kilo veremiyorum takıldım bu kiloda sadece göbekde var bacaklarım kollarım felan oldukca ince(bileklerim çok kalındır ama kemikden) direk göbeğime gitmiş kilolar birde yüze gitmiş sevimli çocuh olduk yaaaaa tipim iğrenç:( duvara kafa atıcam[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hzuahdıuashıu koptum :) Yalnız harbi kilo almak bazı kişiler icin zor benim icin de gecerli 1.86 65 kiloyum nedir bu kardeşim ama highone gibi de yerim yane ... Olmuo kardeşim..[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 varya biriniz daha kilo ALAMAMAKDAN ilgili birşey derse evine gelir 3 günde 100 kiloya çıkarırım haberiniz ola!(adres lazım ama:) )[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 nası alınır kolay da wermesi zor ama kolay yolu war h2000 e gidin. 3günde 3 kilo werirsiniz hehe. ben 2 günde 2 kilo werdim 3. gün yattım ondan :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 oneyav?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Kafami yedin tobe ya[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 10 günde 5 kilo verdim ben kız yüzünden feleğim şaştı ps:bune ya alakaya mayanoz Çok uyku, Çok spor ,Çok yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bana göre sağlıklı kilo alması lazım, yazdığınız yöntemleri uygularsa 5 sene sonra un çuvalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ayrıca bu olayın genlerlede alakası var. Babanıza sorun sizin yaşlarınızdayken kaç kiloymuş diye, büyük ihtimal yakın çıkar. Mesela bizim aile genel olarak zayıf, o yüzden bende kolay kilo alamıyorum ve kasmıyorum öyle yaşıyorum yani. Zaten 18 yaşını falan geçince almaya başlarsınız yani. Bi bakmışsınız 90 ları zorluyorsunuz belli olmaz yani. ...[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 evet genetik bisey bu olay.ailede yoksa ole toplu biri herkez zayifsa seninde ole olman cok normal yani.yasamana bak boswer kilo almai wermei.[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 1 kilo aycicek yagi ic[hline]Leathas Level 17 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 böğğğgghhh said: Leathas, 23 June 2003 16:45 tarihinde demiş ki: 1 kilo aycicek yagi ic[hline]Leathas Level 17 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bir Sorum var... Kütlenin korunumu diye bir şey var. 10 kilo almak istiyorsak 10 kilo yemek yememiz mi gerekir(minimum)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Hayir, besin sentezlendikten sonra posa atildigi icin onun bi faydasi olmuyor. Kilo aldiran sey protein, karbonhidrat ve yaglar. bunlar bi sekilde hucre cogalmasini sagliyor veya yag bezlerini cogaltiyor. Agirligi olanlar bunlar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya boşverin kilo alıp ne yapcaksınız sonra bi daha vermeye uğraşıp duruonuz :) 2 sene önce 185 ve 75 kiloydum şimdi 192 ve 110 kiloyum 120 ydim de verdim az biraz o yüzden boşverin zayıf kalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kilo alcaksan otur bol bol et ve yağlı gıda ye kahvaltıda koca bi tava omlet.. (sosisli kaşarlı) öğlenleri kırmızı et.. mümkünse az pişmiş! akşamları ise bo lyağlı şeyler bunu ndışında günün her anı bulduğun yerde doritos kola fln ye / iç akşamları dabira iç bira göbeği yap kilolu gözükürsün[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 1.90'im 70 kiloyum bende bi 10 kilo almak istiyorum ama olmuyor :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Kilo almak çok çok kolay. Sağlıklı kilo almak zor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 1.78 im 57 kiloyum 3 ghaftada 2 kilo aldım nasıl mı oldu... gecenin 3 ünde yemek yiyorum bi de salona gidiyordum böle bol bol makarna, pilav, tavuk, dana ne bıulursam yiyiorum özellikle yatmadan önce baklava yemek güzel oluyor[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar