odchu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 explorer pencerisinin altında loading yazan kısım varya ,hani linklerin üstüne geldiğimizde adresi de gösteriyor ... onu kaybettim :) nası açıyoduk ?[hline]Geleceği düşünmüyorum ,çok çabuk geliyor nasılsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 view - status bar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 denemiştim sabo olmamıştı ... themede bir sorun var belki de sağolasın yine de ..[hline]Geleceği düşünmüyorum ,çok çabuk geliyor nasılsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Sabonun dediği gibi olur ama girdiğin bazı sitelerde adamlar onu saklamış olabilirler pek kullanışlı olmasada bazı sitelerde kapatıyorlar status barı. Paticiktede görünmüyorsa o zaman problem var demektir :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar