Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ADSL Fiyatları ucuzlaması nedeniyle bizim KAblo internet fiyatlarınıdamı indirdiler acaba ? Bu ayki 64 k(128) kablo fiyatıma bakıyorum 36,000,000 gösteriyor. Yoksa bu aya mı mahsustur ? Herkezde böylemidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 +25 milyon kablonet adı altında fatura geliyor yani toplam 61 milyon fln ediyor o sana gelen 36 milyonluk fatura kablo-tv adı altında gelmiştir[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Hocam ama o faturada kablo internet de vardı. Ve daha önce gelen faturalarda 60 milyon tutuyordu. 36 milyon kablo internet demiş kdv ve aylık sayısal paket ücreti ile birlikte 43 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu ayın türk telekom kablo tv faturasında şu ücretler war: aylık analog paket ücreti: 7 milyon internet aylık ücreti: 36 milyon toplam: 43 milyon şu "analog paket ücreti" sanırım kablotv nin ücreti yani internet bağlantısıyla alakası yok. + bikaç gün sonra ultratv nin faturası gelicek orda da ücret 27 milyon olucak. yani kablo internete ödediğim fiyat: 36milyon + 27milyon = 63milyon olucak[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 önceki msjımda bahsettiğim ultratv faturası bugün geldi. 29,5milyon. yani hesap şöle deişiyo: 36milyon + 29,5milyon = 65milyon 64k ultratv internet bağlantıma ayda 65milyon ödüyorum tam olarak[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 en son yazin ödemiştim ben para ya hala kapanmadi ilginç üşeniyomda bankaya para yatirmaya.. kapaninca gidip yatircam sanirim ehe[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bende en son 7. ayda ödemişim fatura ama o zaman zaten geciktirdiğim için kapatılmış kablo yayınım o günden bu zaman kadar da kapalı olması gerekirken açıkmış cuma günü gittim yeni abonelik açtırdım hehe Yani ufaktan kazıkladım türk telekomu heh hiçte pişman değilim bu yüzden de pek söylenemiyorum internetin durumuna lol[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ya abi ben ultratv değilim Hatta eskiden aktif kablo bakıyordu cem uzanın şirketi bahçeşehirde oturuyorum ben , şimdi onlar bıraktı yeni bir şirket geldi onlarında kim olduğunu bilmiyorum bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 siemens bakiyo artik uzanlarin yerine diye biliyorum ben[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Aktif in baktığı bölgeler 2 ye ayrıldı... Ataköy,bakırköy e teknotel diye bi firma Bahçelievler,bahçeşehir ede siemens bakıyor =) Telekom bunlara altyapının sorumluluğunu vermiş okadar.Ne çıkarları varsa artık...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bende bahçeşehirde oturuyorum bu arada.. gelen 36 miltonluk fatura normal, aktif in kontratı iptal edildiğinden telekom un sorumluluğundayız.Destek bedeli diye birşeyde kalmadı tabi =)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Siemens in tel no su 0212- 644 80 80 idi sanırım[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Darksun, 07 January 2004 19:10 tarihinde demiş ki: aktif in kontratı iptal edildiğinden telekom un sorumluluğundayız.Destek bedeli diye birşeyde kalmadı tabi =) bu ne baldır ya?! biz nie ultratv gibi aracı bi kuruma ödeme yapıyoruz. hadi ödüyoruz bari nie bu kadar fazla (29.5 milyon) ?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Valla sektöre yeni firmlara girene kadar da ödemeye devam edeceğiz. Bu kafada devam ederlerse müşterileri kalmaz zaten.[hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Kusura bakmayın ama ben ona bal diyemiyorum, bizim yaşadığımız bağlantı sorunlarının haddi hesabı yok. 1 hafta boyunca net gitti aktifkablo varken.İlahi adalet hehe şimdi çektiklerimiz karşılığı daha az ödüyoruz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya ben 3-4 aydır kablonet abonesiyim daha bi tane fatura gelmedi. nası iş bu toptan mı sokcaklar yoksa beni unuttularmı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Hmm o zaman ben şimdi 128 hız alayım ADSL lerlen aynı fiyatı öderiz o zaman darksun değilmi ? 64 parası veriyorum promosyonla 128 alıyorum, 128 parası vereyim 256 alayım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Altyapıya bakan firmalar tarifeleri değiştirirmi bilmiyorum =/ 128 alınca sanırım 192 veriyorlardı bu arada.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ADSL dede böylemi ? Bahçeşehirde ADSL portları var hazırda hemen takıyorlar olmazsa ADSL ye geçeriz 256 ... yoksa ondadamı 192 veriyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 aydos dagi taraflarinda havaalanni var oraya kablo net getirsinler tanisiyorum haziranda dial upa kalicam kanser olucam imdak ya[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Adsl ye nedense güvenemiyorum , yurtdışındaki gibi olursa kablo adsl den zamanla daha iyi olur.Zırt port değiştirmemek için bende bekliyorum.Bide adsl ile oyundaki pingimin nası olacağı maçhul =P 250 ping varken hazır riske atmaya deymez hehe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: SilverSurfer, 08 January 2004 11:22 tarihinde demiş ki: ya ben 3-4 aydır kablonet abonesiyim daha bi tane fatura gelmedi. nası iş bu toptan mı sokcaklar yoksa beni unuttularmı ne? Bendede durum aynı,sadece ultratv den fatura geliyor oda karttan otomatik ödeniyor ama gelen kablolu tv faturasında bir değişim halen olmadı neden anlamıyorum ve diken üstünde bekliyorum.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar