cyclops Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 RunUo Yı Bende Açtım Fakat Durmadan Save Atıyor Sitesinde de çok karışık yardımcı olurmusunuz[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız..
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 http://www.runuo.com Buradan alsana yardımını 1 milyon kere aynı topic sıkıldım ama ![hline]icq: 147852833
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: cyclops, 08 January 2004 16:40 tarihinde demiş ki: RunUo Yı Bende Açtım Fakat Durmadan Save Atıyor Sitesinde de çok karışık yardımcı olurmusunuz[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Hadescik Adam Sitesindede Karısık Yazıor Dior Sen Ne Diorsun Yardım etcegin yerine adamı terslıosun...! Cyclops RunUo Dan Anlamıorum ama Runuo Guide Diye bir Ba$Lık war oraya bir bak ordada Bulamazsan YUkarda Arama war oRAYA RunUo yazarsan bir suru başlık cıkar onlara bir bak..[hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah!
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 D:RunUORunUO-Beta-34ScriptsMisc klasörü içinde private static TimeSpan m_Delay = TimeSpan.FromMinutes( 5.0 ); satırını bul. 5.0 dakika olarak save süresini belirtiyor. istediğin gibi değiştir. bunu nasıl buldum? runuo klasörü içinde "save" diye arama yaptım. autosave.cs doyası çıktı. ona baktım.[hline]its supersonic
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Arkadaşlar Çok saolun Buldum Sizin Dediğiniz Gibi Araştırdım Buldum ve Açtım Spawnları Yerleştirecem[hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız..
Öne çıkan mesajlar