cyclops Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 RunUo Yı Bende Açtım Fakat Durmadan Save Atıyor Sitesinde de çok karışık yardımcı olurmusunuz[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 http://www.runuo.com Buradan alsana yardımını 1 milyon kere aynı topic sıkıldım ama ![hline]icq: 147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: cyclops, 08 January 2004 16:40 tarihinde demiş ki: RunUo Yı Bende Açtım Fakat Durmadan Save Atıyor Sitesinde de çok karışık yardımcı olurmusunuz[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Hadescik Adam Sitesindede Karısık Yazıor Dior Sen Ne Diorsun Yardım etcegin yerine adamı terslıosun...! Cyclops RunUo Dan Anlamıorum ama Runuo Guide Diye bir Ba$Lık war oraya bir bak ordada Bulamazsan YUkarda Arama war oRAYA RunUo yazarsan bir suru başlık cıkar onlara bir bak..[hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 D:RunUORunUO-Beta-34ScriptsMisc klasörü içinde private static TimeSpan m_Delay = TimeSpan.FromMinutes( 5.0 ); satırını bul. 5.0 dakika olarak save süresini belirtiyor. istediğin gibi değiştir. bunu nasıl buldum? runuo klasörü içinde "save" diye arama yaptım. autosave.cs doyası çıktı. ona baktım.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Arkadaşlar Çok saolun Buldum Sizin Dediğiniz Gibi Araştırdım Buldum ve Açtım Spawnları Yerleştirecem[hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar