Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 aa ne güzel... Pain Of Salvation insanlar da varmış benden başka... Çok sevindim çook[hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 dinlemiştim bunnarı da akustik nedir ya pf
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 teşekkürler hell, de bi sn.. bu yeni albüm mü? e ascraeus'un bana verdiği cd'lerde vardı bunların bazıları? [Bu mesaj Mirage tarafından 08 January 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 o yuzden sınır oldum ben ıste bunlar yenı sarkıalr degıl hepsı eskı sarkıların akustık versıyonları tamam kotu degıller ama yenı sarkılar beklerken neyse
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 12:5 live album eski sarkilarinin akustik versiyonlarindan olusuyor... "Be" gelecek sonbaharda yeni studyo albumu Sonra bir de Perfect Element Part 2 varki o da gelecek sene sanirsam[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Öne çıkan mesajlar