Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Sen nerdesiniz diyeli 1 ay geçmiş ondan önceki mesajda agustos 13 :D Bu bölüm kapansın. başka bişi demicem. :( :( :( :([hline]youth only zone!
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 eVe okadar bağımlılık yapan bi oyunki insanlar buraya gelip bişeyler yazıcak vakit bulamıyolar (olumlu yaklaşım)
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben hala oynuyorum , oynadigini bildigim turklerde var ama forumun amaci oyun hakkında sohbet edilecek yer olmasi ve insanlar burada birseyler paylasmak istemiyorlarsa sanırım bir anlami yok kalabalik yapmasinin.Genede daha 5-6 aylik bir oyun ve ilerde foruma oyun hakkinda birseyler yazmak isteyecek insanlar olabilir... Forum yoneticilerinin bilecegi is[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Evet oyundaki Türklerden biri olarak forumu canlandırmak istiyorum. hadi millet yazın bişeler ss koyun, Dreamsmiths'e katılın, geleceğinizi garantileyin hep beraber bir Türk şirketinin oyunun zirvesine tırmandığını izleyelim[hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk
Öne çıkan mesajlar