behran Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 heeyy millet nereldesiniz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Sen nerdesiniz diyeli 1 ay geçmiş ondan önceki mesajda agustos 13 :D Bu bölüm kapansın. başka bişi demicem. :( :( :( :([hline]youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 eVe okadar bağımlılık yapan bi oyunki insanlar buraya gelip bişeyler yazıcak vakit bulamıyolar (olumlu yaklaşım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben hala oynuyorum , oynadigini bildigim turklerde var ama forumun amaci oyun hakkında sohbet edilecek yer olmasi ve insanlar burada birseyler paylasmak istemiyorlarsa sanırım bir anlami yok kalabalik yapmasinin.Genede daha 5-6 aylik bir oyun ve ilerde foruma oyun hakkinda birseyler yazmak isteyecek insanlar olabilir... Forum yoneticilerinin bilecegi is[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Evet oyundaki Türklerden biri olarak forumu canlandırmak istiyorum. hadi millet yazın bişeler ss koyun, Dreamsmiths'e katılın, geleceğinizi garantileyin hep beraber bir Türk şirketinin oyunun zirvesine tırmandığını izleyelim[hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar