Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geldim ! =) Bi elimden tutarsınız artık.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Daha patch var =) bu çökmüş internetle uzun dürer her halde demin bayağı bir yaptı sonra bir geri döndüm bilg. in başına error downloading patch mı ne dedi şimdi yine bastım downloada niyeö yle oldu acaba?[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

lan olm estel gel de gelelim servera..deep sende tell /de'ren yaz ulaş..offlinesam icqda varsınz aten..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 07 January 2004 18:34 tarihinde demiş ki:
Bizim okuldan bir arkadaşım da oynuyor siz tanıyorsunuzdur valla gel ev araba yat kat hazır dedi sne ilgilenicek senle dedi Dageon mu Degeo mu Degoen mi neydi unuttum neyse =)[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
[/b]

Ev araba yat kat cart curt sliced silahlar milahlar her yeni gelen arkadaşlara yaptigimiz yardimlardir..
Fazla yardim yapmamizin sebebi oyuncunun kisa surede oyunu kavriyabilmesini saglamak ve bir an once kendi ayakalri ustune basip pa ya destek olabilmesi icindir...
2 hafta once oyuna baslayip bizden yardim alan kisiler su anda gerek amddi gerek manevi olarak yeni gelen arkadaslara ve pa ya destek vermektedirler

Seve seve herturlu maddi manevi yardimi cikar gozetmeden uygulamaktayiz...[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...