BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Her ne kadar sahne performansı kötü olsada bir arkadaşımın dayanılmaz ısrraları üstüne Bostancı Gösteri Merkezinde saat 20:30 da başlayacak olan bu konsere başka kimler geliyor? *!bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize o güzel kupa kızıydı sinek valesiydim bense...*[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 pff..[hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 IMHO anca o arkadaş hatunsa gidilesi konser..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 08 January 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 evet bayan ama kankam hem gitmezsem kemiklerimi kırar :) aylar öncesinden sözverdim gitcez diye...[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 teo yu öpeyim sana bişey olmasın ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar