Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgın Gitarist Max Payne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ahanda geçen hafta mı ne max payne 2 oynarken, max abimizin aslında deli gibi gitar çaldığını farkettim. nasıl mı? burdan buyrun.

abimiz gitara fazla alışmış sanırım. max abimizin çılgın aim'imin müzisyenliğinden ve keleş tutuş tekniğinden geldiğini de öğrenmiş olduk. ;)

şimdi bunu editleyip eline gitar vermek vardı ama ben anlamam o işlerden, uğraşmak da istemedim. anlayan biri yapsa hoş olur eheh.

neyse, fazla taktım ben bu gitara son günlerde, fazla takmayın beni. ciao.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 January 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
o da doğru, anlatmak istediğim max abimizin yeteneğinin burdan kaynaklandığı. :p

teknik teknik (kafayı yer).[hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Aynı tele 4 parmakla birden basarak süper olunuyorsa bende yapiim abi =)...

Ha bu arada parmak yapısı hakkaten öyle =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
The time for honouring yourself will soon be at an end...

öyle öyle, çılgın gaza gelmiş serçe parmağıyla sarjörü delmiş.[hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
eha zaten oyunun ilerki bölümlerinde piyanolar falan çıkıcak onlarıda çalabilio baya. piyano görünce gelin yanına enter tuşuna basın. size resital versin:) ama mona daha bi şık çlıyor tabi o da ayrı mesele[hline]
Qui Bono?
Mesaj tarihi:
evet evet unutmuşum bunu, çılgın max payne theme çalıyor. aha bu da müzisyenliğine 2. kanıt. kim bilir başka neler çalıyodur. bi daha ki oyuna davul falan koysalar bari.[hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]
  • Yeni Oluştur...