Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ahanda geçen hafta mı ne max payne 2 oynarken, max abimizin aslında deli gibi gitar çaldığını farkettim. nasıl mı? burdan buyrun. abimiz gitara fazla alışmış sanırım. max abimizin çılgın aim'imin müzisyenliğinden ve keleş tutuş tekniğinden geldiğini de öğrenmiş olduk. ;) şimdi bunu editleyip eline gitar vermek vardı ama ben anlamam o işlerden, uğraşmak da istemedim. anlayan biri yapsa hoş olur eheh. neyse, fazla taktım ben bu gitara son günlerde, fazla takmayın beni. ciao.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy][Bu mesaj Mirage tarafından 02 January 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Fakat beyni gözükmüyorki bu ss'de Max amcamızın.Eline gitar versek ne olacak,vermesek ne olacak..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 petrucci gibi durmuş valla. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 o da doğru, anlatmak istediğim max abimizin yeteneğinin burdan kaynaklandığı. :p teknik teknik (kafayı yer).[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 harbi çok hoş olur çıkar biri şimdi photoshopta yaparım ben bunu diye biri[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Aynı tele 4 parmakla birden basarak süper olunuyorsa bende yapiim abi =)... Ha bu arada parmak yapısı hakkaten öyle =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 tam sola atarken cekmısler valla helal olsun nasılda dokturuyordur kım bılır[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 öyle öyle, çılgın gaza gelmiş serçe parmağıyla sarjörü delmiş.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Şarjör olayı hakkaten enteresan...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eha zaten oyunun ilerki bölümlerinde piyanolar falan çıkıcak onlarıda çalabilio baya. piyano görünce gelin yanına enter tuşuna basın. size resital versin:) ama mona daha bi şık çlıyor tabi o da ayrı mesele[hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 evet evet unutmuşum bunu, çılgın max payne theme çalıyor. aha bu da müzisyenliğine 2. kanıt. kim bilir başka neler çalıyodur. bi daha ki oyuna davul falan koysalar bari.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar