arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 süpermiş icq nun yaptığı her olay + daha fazlası daha kolay arabirimle online olamadım ama eheh proxy ayarı yapmam lazım galiba[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Saol Xaero bide msn i online edersem mukemmel olucak :) harbiden baya iyi kolay ve sadece 624kb ram kullanıyor :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bende Trillian bağlanmıyodu, şimdi bunu kurdum proxy ayarlarını yaptım falan buda bağlanmıyo.Bağlanabilen varsa bana çalışan bi proxy söyleyebilir mi? Bide bu miranda nın yeni versyonu mu?Öyleyse sürekli çökme problemini giderdilerm mi?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben bunu yaptım bağlandı[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Şu an hem MSN hem ICQ'da online takılıom :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 süper ya icq yu da bozmuyor icq yu açtım şimdi çalışıo background image pencere ismini değiştirme falan süper bişe hastası oldum bi anda[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 benim miranda ses çıkarmıyor sounds ta preview diyorum olmuyor ses dosyası yok mu ? neyse icq dan çalarım :) bide şey olayı nası oluo bana mesaj gelio reply a basınca yeni pencere açılıo aynı pencereden reply yapmak istiom (single msg mode ta)[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Abi hem MSN hem ICQ manyak bi olay bütün 2 contacts listte bi listede toplandı süper oldu haa. Miranda rulzz bazı man kafalar ICQ rulz diodu ama sanırım şu an miranda kullanıyorlardır.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben dedim mi bilmiyorum da demişsem affola feci sardı bu olay[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben hatırlamıom zaten :) ohannesburg icq denen şey 64 mb yer kaplıomuş bende hd de yer yok en sevdiim oyunları siliom bu şey 64 mb yer kaplıo allahın mesajlaşma programı yuh beah. siliom direk.miranda patlamaz umarım :)[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yoo ben senin üstü kapalı millete laf sokmana atlıyorum. tabi belli bi eziklik varki üzerinde hala üstü kapalı posta koyuyosun hala. takıl yani[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Alla alla 15000 üyeden bi sen atladın ama lafa nedense... İlginç... Benim bu zamana kadar kimseden bi korkum olmadı. Ne düşünürsem sölerim. Banlansamda senin gibi ağlamam gider yeni acc alır gelirim. Gene ortama girerim. Takıl sen kafana göre ama fazlada sazanlık yapma.. Sarmaya kalktığın adamada dikkat et...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Leader cım bu forumda kendinde eziklik hisseden kişi sen görülüyorsun, çünkü atlamışsın lafa. Kusura bakma, tarafsız bi yaklaşım bu[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bu arada ben babalar gibi takılıom ortamda sen hiç merak etme takma kafanı yani...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 lol ulan sen kimsin ki? ne zaman ağlamışım? en azından senin gibi 1001 boş topic açıp millete yaranmaya çalışmadım. bas git hadi ya.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 volfied kaç mesajdır bişiler kanıtlamaya çalışıyosun sende vazgeç artık. her mesajda gelmiş bişiler diosun anlamadım gitti. o yüzden kaale almıyorum seni[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 lol be miranda 2.5 mb aynı işi yapan icq 64 mb yer kaplıo ses olayını hallettim mesaj olayının ayarını bulamadım imdat ![hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bende tarafsız gırcem xaero hıc bır topıc ı bo$ olmuyop hepsınde bılmedıgım yenı prog resım seyler goruyorum yane benım acımdan xaeronun forumları oldukca yararlı nese polemige girmeyin[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 siteye yardım etmek senin o koca kafanda böyle algılanıyosa devam et. 15000 değil ayrıca 250. bilmeden yazmicaksın.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bi dakka! bi dakka Xaero millete yaranmak amaçlı mı açıyor bu topicleri güldürdün beni gece gece. Xaero çok ftp gezen biri, bu nedenle nette bulduğu insanların işine yarayacağı şeyleri buraya koyar. Sen buna yaranmak amaçlı diyorsan o zaman birine iltifat ettiğimizde bizxi yavşak olarak görmenle aynı şeydir bu.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tamam volfied.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Beyler sallayın takılsın adam kafasına göre ben kaale bile almıom... Neyse gece gece bozmayalım keyfimizi. Ne güzel mirandamıda kullanıyorum...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 97.5 =D[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 miranda bir anda hayatıma girdi ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 icq baalanırsa benimkine de giricek şerefsiz..[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar