McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 2 senedir hatırlamıyorum ben bole ayaz. 2 gündür sabahları manyak üşüyom. Halbuki bir kış sever olarak hiç bir zaman soğuktan şikayet etmemiştim. Zaten her taraf buz. okula giderken millet görüyo 5-6 kişi arabasını itiyoz milletin bide cümbür cemaat :) Ama cidden sadece göz bölgem falan açık kalmasına rağmen genede donuyoz. Okulda paso elimi ısırıyom ne zaman hissetmeye başlıcam diye :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Öğlen 12de araba -11 ve -9 arası gösteriyordu. ORAN-Tunalı arası gittim geldim. Donduk beeee.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 soğuk şu sıralar hakkaten, ama daha da soğuk oldugunu hatırlıyorum ben 3 sene önce falan, şu an -6 goruyorum sabahları, 3 sene once sabah -11 -12 de servis beklediğimi hatırlarım, bilkent tabi allahın dağı, gayet normal bunlar :)[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 evet ya cok soguk bu aralar napcaz bu gidi$le[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bugun -12 dereceydi. 20 dakika disarida kalinca ellerimi hissetmedim. arabanin ustu buz tutmus, temizliyim diye daha bir dondum . yaklasik 2 saat acisini duydum parmaklarimin.. [hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 08 January 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ne diyorsun abi ben hayatımda böyle soğuk görmedim. kombi yanıyor hala titriyorum. soğuğu ve kışı cok seven birisi olarak bile şu an bacaklarım donmuş durumda .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ulan ORAN da ne soğuktur ha ben orada otururdum küçükken 2 yıl:) inanılmaz bir soğuk çok garip bir yer borular falan patlıyordu soğuktan[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 no pain no gain hadi bakiym.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bizim ev ve ofis tam dikmen vadisinin ORANa birleştiği noktada. Esen rüzgarın haddi hesabı yok. Bir de soğuk hava eklenince hakkaten insan 10 dakika hareketsiz kalsa hipotermiden ölür dışarda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ankara bugün - 4 derece ama hissedilen sıcaklık sabah - 16, öğle ve sonrası - 11 istanbul bugün sabah -5, öğle - 2 hissediliyor. [Bu mesaj Sergen tarafından 08 January 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yok artik. bende oranda oturuyorum, cook soguk ama borumuz patlmadi :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 la ben orda oturuyodum artıkın kızılayda oturuyoz oleey oleey . Felaket soguk olur orası bi de ustune ustluk askeri lojman, kalorifer otomatik 2 saatte bir yarım saatlik yakıyorlar[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: Dojorel, 08 January 2004 17:30 tarihinde demiş ki: yok artik. bende oranda oturuyorum, cook soguk ama borumuz patlmadi :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. valla öyle ntvde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Sitenin yağmur boruları patlak bizde. Geçen sene donmuştu bir anda CRACCCCKKK etti gece yarısı ve patlayarak koptu. Dün balkonda unuttugum patlayan soda şişeleri de ödümü koparttı.Dedim adam balkon tırmanmış camı zorlarken kırdı yanlışlıkla.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 oran ın en soğuk zamanlarına gelmiştim arabanın benzini donmuştu:) boru dediğim dışardaki su boruları varya plastik boylu boyunca inderdi çatır çıtır:) ya dışarı çöp koyuyorduk annem alıyordu çöpün tutacağı elinde kalıyordu kırılıyordu plastik:) balkonumuz 2 3 cm buz tutmuştu babam tuzlardı bunu çok ne hatırlıyorum salatalıklar felan yere yapışmış halde idi bizde tuzlardık balkonu:) tuzda billur tuz euheu[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bide bizim ev yokuşta inene kadar yusuf yusuf. Eğer bide düşersen zaten soğuktan acıyan eller mahfoluyo. Okula gidene kadar kulakarım düşecek diye korkuyom :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yok zaten elimi disari cikarsam donacak, o derece. ankaranin dagi oran.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hehehe tarla gibi her yere salatalık atın, üzerine su dökün sanki siz yetiştiriyormuşsunuz gibi görünsünler:)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sormayın ya. nedir bu soğuklar. samsunun havasıda bundan farksız.. sabah dershaneye giderken yüzüm felç oluyodu azdaha.. yarın akşam -9 derece olacakmış. adamakıllı bi kar yağsada kırılsa biraz ayaz. ühüühh :([hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bu soğukta yağamazda kar falan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bizde kar da yagiyor ama birsey degismiyor :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bide öneri pekmez için baya farkediyo. Ben sabah çıkmadan içiyom yarım çay bardağı. Kafam hariç (biraz da bacaklarım) sıcak oluyo.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Sabah okula gidene kadar soğuktan ölüyorum.Sınıfa girince arkadaşında "aaa hava soğumuş kış gelmiş demekki" esprisiyle kusarak derse dinç olarak girerim.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Kesinlikle bere takıp çıkın. Vucudun en çok ısı kaybı kafadan olurmuş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ya camdan şu fısfıs lar varya hani spreyler:) içine su doldurup sıkın yere kar olarak düşmesi lazım yapay kar öyle yapılıyor zaten:) yapayda ormuyor sadede yağmıyor:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar