Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Arkadaslar cok tsk ederim serverı actım ve gırdım ama gm komutlarını bana soylermısınız nasıl gm olabılırım? .gm 1 yazıyorum olmuyor .add yazıorum olmuyor yardım edermısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marjedex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 arkadasım runuo sphere gibi degildir komutları farklıdır . .add komutu [add olarak kullanılır .admin komutu [admin olarak kullanılır . genis bilgi icin www.runuo.com faq bölümüne bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 [ bu isaret cıkmıyor anlamadım ya , alt gr + 8 yapıoyorum cıkmıyor anlamadım ???????????[hline]:tebrikz: Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ascii karakterlede yapabilirsin. alt+091 yaz. [ bu işaret cıkar..[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Silencazz UO3D de, TR klavyede [ işareti çıkmıyor. Bu UTF den kaynaklanan bir problem. Önüne geçmek için commandprefixi değiştir. scriptcommands dizininde handler.cs adli bir dosya var onun içinde Server.Commands.CommandPrefix = "["; satirini Server.Commands.CommandPrefix = .; olarak değiştir.. Komutlar için ise Coder'in dediği gibi docs dizinindeki commands.html dosyasını oku....[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy [Bu mesaj Dozer tarafından 08 January 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Dozer cok saol . butun herkes saolsun[hline]:tebrikz: Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar