Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Beyler runuo ya gırmek ıcın ne lazım.uo gatewaydan denedım verifing acccount da kalıyor nasıl yapmam lazım ????? Serverı hatasız acmayı basardık ama client mı bozuk yoksa bir client mı lazım???[hline]:tebrikz: Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 4.0.1q olması lazım client[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 abi sne iki dkda bir soru soruyon yaw yukarda runuo guide var ordan baksana[hline]icq: 147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 cok dogru soledın abı yukarıda run uo guıde war neden abı bole topıcler acıyosunuz kı bosuna mı acmıs yetkılıler o zaman sılın abı Runuo Guide yii[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar