d3athwave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Linux tabanlı isletim sisteminde POL uzerine scp kodlayabilicek bir scripter aranmaktadır. Makine hazır sorun scriptleri hazırlayıp shardı online etmek.[hline]may the force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 neden kapandığını söyleyemmi? ard arda aynı isimle açtığın icin burda pol cu yok sanırsam[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3athwave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 sanırsan yoktur , bende bilmiyorum olup olmadıgını sorusturuyorum ya olucak diye birseyde yok aslında bir nevi inada bindi bir allahın kulu yok Linux uzerinde ben sphere calıstırırım diyebilicek yada shardı online edebilirim dicek ;) bu sebepten bunu sürdürmek konusunda ısrarcıyım.[hline]may the force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 başarılar sana ama linux zordur yani ne bilim[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3athwave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yok dogru konu$mu$ windows a secure diyemezsin windows bir oyun sistemidir biz Makinemizi sadece oyun tabanlı calıstırmıyoruzki ? + dedigi gibi zor diye bir kavram yoktur kimisi linux'da bu i$i bilir kimisi baska sistemde ama linux her dalda en iyi isletim sistemi olarak kendisini kanıtlamıstır. Linux tabanında POL kuruludur. script hazırlayabilicek yada bu konuda hazır scriptleri olan arkadaslarla irtibata gecebiliriz scripter aranmakta dedigim gibi.[hline]may the force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3athwave Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 evet yok'un dedigi gibi'de POL kurulucak Linux rh9 uzerine scriptleri hazırlayabilicek bir scripter lazım[hline]may the force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar