Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sonunda...

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Oyun Sunucusunu Bir Yere Getirmek =
-Scriptlerinizin Hatasız olmasını gerektirir,
-Sunucunuzun Lagsız Akışkan Olması Gerekir,
-Oyuncularınızın anlayışlı, Staff'ın Kendini Beğenmemiş Olması Gerekir,
-İyi Bir Sponsorunuz veya İyi Bir GElir Kaynağınızın Olması gerekir,
Bunlardan Biri Veya Bir kaçı Sizde Mevcut Değilse Bu işe Hiç Bulaşmamanızı Tavsiye Edebilirim. Herkez Farklı Bir Şey Yapmaya Çalışır Ama Farklı Olan Zaten Hayatın Ta Kendisidir.

Şimdi... Gelelim Arkadaşımızın Çalışmasına Takdir Etmek Gerek. Son Olarak Sphere Server Çalışanları ile Yaptığımız Son Görüşme Doğrultusunda Sphereserver ın Türkçe Dil Desteği Konusunda Son Aşamaya Gelindiğini Bilmenizi İsterim. Sadece Source lar veya İngilizce metinlerin Düzeltilmek üzere Tarafımıza verileceğini Söylemekte yarar görüyorum. ( Sphere Türkçeleştirmeye Çalışmamanız için ) Ultima Online Oyunu İçin Yapılan Her Yeniliğin Arkasındayım Fakat.. Aşırıya kaçmamak koşoluyla.[hline]Ring Of Life Owner
Sosyal ağlarda paylaş

kendi actıgım post'dada belirttim.
bu neden bukadar abartılıyor anlam veremiyorum fakat bilindigi gibi UltimaONLINE bariz bir hastalıktır hastalıktır ama eglendiren zevk veren ve cok kisi tarafından tercih edilen bir online gamingtir. bir görüsmemiz olmustu shard acmayı dusunen ve hazır olan x kisi ile fakat sistemin Linux RH9 olması sebebi ile shardı calıstıramıyacagını ve sorun yasıyacagını belirtti serverı acısından. POL ilede calistirabilir sphere olması gerekmemekte. scriptinizi sphere uzerindemi editlediniz tam bilmiyorum ama POl'e uyumlu ise makinemiz LothLann adındaki shardınız icin hazır beklemektedir. yo sphere uzerinde diyorsanız Linux uzerinde calistirabileceginizi umid ediyorsanızda gene size makinemiz saglanıcaktır. diyeceksinizki nicin burada ugrasıyorsun bunun icin daha oncede belirttim paticik.com UO Sphere ile ilgili forum cok kisi tarafından kullanılan ve bu i$i azmederek calı$an ki$iler tarafından kullanılmaktadır ve bizde gözle görülür sekilde emek veren ogrenmek icin caba sarfeden ve sonucunda birseyleri tamamlayan kisilere bu emeklerini diger insanlara sunmasını saglamak icin aracı olmayı isteriz.
bizlerinde zaten shard kullanıcıları icin asırı bir kitle kazandırma olanagımız var Ultimacı olmamız nedeni ile ve bu da UlakNET'e bir nevi reklamdır. Amacımız sizlere imkanlar sunmak ve UlakNET'in sponsorlugunda oldugu belirtilerek bir reklam olayı olusturmaktır. Kabulünüz ise FRP_MASTER Ozel mesaj olarak size bilgilendirme yaptım. ICQ numaram ve Telefon Numaramı belirterek bunu düşünüyorsanız irtibata gecebiliriz.[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

Frp_Master,Erutan,Shionda,Bivrip,Zgrw,Kaan,Psikopat ;
Hepinizin Arkasındayım Unutmayın..
İşallah Yapmak Istediginz yada Yapacagınız Projeleriniz Icin Basarılar Dilerim Yolunuz Acık olsun Suzgecten Gecirmeye hic gerek yok Hepsi Gecmis Geccegi Kadar..
Basarılar....

irc.doruk.net #paticik ....[hline] I did it all for the nookie, c'mon T
he nookie, c'mon
So you can take that cookie
And stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Sosyal ağlarda paylaş

frp ile birlik olmaya karar verdik benim serverımda yapmayı düşündüğüm projeyi frp ye uyguladık tam rp server'ı oldu =) harika oldu assında biraz daha büyük yapsaydı mekanı süper olurdu ama lag yaparmış olsun genede cok güzel birşey[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuLL, 06 January 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
Oyun Sunucusunu Bir Yere Getirmek =
-Scriptlerinizin Hatasız olmasını gerektirir,
-Sunucunuzun Lagsız Akışkan Olması Gerekir,
-Oyuncularınızın anlayışlı, Staff'ın Kendini Beğenmemiş Olması Gerekir,
-İyi Bir Sponsorunuz veya İyi Bir GElir Kaynağınızın Olması gerekir,
Bunlardan Biri Veya Bir kaçı Sizde Mevcut Değilse Bu işe Hiç Bulaşmamanızı Tavsiye Edebilirim. Herkez Farklı Bir Şey Yapmaya Çalışır Ama Farklı Olan Zaten Hayatın Ta Kendisidir.

Şimdi... Gelelim Arkadaşımızın Çalışmasına Takdir Etmek Gerek. Son Olarak Sphere Server Çalışanları ile Yaptığımız Son Görüşme Doğrultusunda Sphereserver ın Türkçe Dil Desteği Konusunda Son Aşamaya Gelindiğini Bilmenizi İsterim. Sadece Source lar veya İngilizce metinlerin Düzeltilmek üzere Tarafımıza verileceğini Söylemekte yarar görüyorum. ( Sphere Türkçeleştirmeye Çalışmamanız için ) Ultima Online Oyunu İçin Yapılan Her Yeniliğin Arkasındayım Fakat.. Aşırıya kaçmamak koşoluyla.[hline]Ring Of Life Owner

Abi siz millete lnasihat verene kadar kendi serverınızı halletseniz benc daha iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 07 January 2004 10:02 tarihinde demiş ki:
Frp_Master,Erutan,Shionda,Bivrip,Zgrw,Kaan,Psikopat ;
Hepinizin Arkasındayım Unutmayın..
İşallah Yapmak Istediginz yada Yapacagınız Projeleriniz Icin Basarılar Dilerim Yolunuz Acık olsun Suzgecten Gecirmeye hic gerek yok Hepsi Gecmis Geccegi Kadar..
Basarılar....

irc.doruk.net #paticik ....[hline] I did it all for the nookie, c'mon T
he nookie, c'mon
Stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!

Sakın Burda Dedigimi Yanlı$ Anlamayın Burdaki arkadaşlar sAMİmi Arkadaslarım diye soledim.Onların Dısında Diger Arkadaslarada Kafasındaki Projeler Icınde Basarılar Dilerim..
Erutan Frp_Masterla Ortak OLmuşsunuz Hadi Hayırlısı Olsun bakalım Yolunuz Acık Olsun.. :D[hline] I did it all for the nookie, c'mon T
he nookie, c'mon
Stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...