Blackice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bloodfin,kettemoor,eclipse ve bi çok dier server var ewet fakat RIP veFrF PA isimleri yani guildler[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: DA2019, 06 January 2004 15:06 tarihinde demiş ki: İsterlerse 500 kişi olsunlar abi, bunlarda meydan savaşı yapıcak cesaret yok. 8-) (R.I.P.), Eclipse eh guzel espri. de devvo, combatta, savasta cesaret mallikla karistirilmamalidir. bir yere vardiginda senin grubun dagilmis, 3 kisinin ikisi dblenmis ve dusmanin 7 kisi bir arada ise ornegin overt olup kapismak cesaret degil malliktir, fp kaybidir. bir eglencesi de hic olmaz. toplarsin guclerini cekilirsin mesela. bunun gibi bundan bir ay onceki pamizin karakterlerinin oturmusluk seviyesi herhangi bir faaliyete musait degildi. bu gun ise nispeten gelisen karakterler ortaya cikmaya baslamis olsa da henuz benim ben bu isi bitirdim diyebilecek master yok daha. yeni katilan arkadaslarin tabi karakterleri haliyle, yeni. herseyin bir zamani var devvo.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Way, 06 January 2004 18:19 tarihinde demiş ki: sunu anliyamiyorum ben normal yasantisinda piskopat katil veya kotu olan biri yoktur heralde burda?herkes ii normal biridir ben bole oyunlari gercek hayatta yapamiyacagim ve yapmiyacagim seyleri yapmak yani kotuluk yapmak icin oynuyorum rebel o yuzden bana ters..yani bana sacma geliyo oyuda yok ii ler kazansin rebel rlz. cart curt :) bazi kisiler oyunu kendi karakterlerinin imajinda oynar ve oyuna kendi karakterlerini yansitir. cogu rebel boyle yapmayi tercih edenlerden.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 benide bekleyin battlefield olayına ;-)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 rofl[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bende oyundaki karakterime kendi kişiliğimi yansıtıyorum ve imperial im. :P Imperial ler kötü değildir. Sadece galaksiye düzen getirmek için ilginç yollara başvururlar. :)[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Enginar, 06 January 2004 23:55 tarihinde demiş ki: Bende oyundaki karakterime kendi kişiliğimi yansıtıyorum ve imperial im. :P Imperial ler kötü değildir. Sadece galaksiye düzen getirmek için ilginç yollara başvururlar. :)[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] ben basimda imparatorun oldugu bi duzen istemiyorum... ozgurluk ve demokrasi istiyorum bu galakside... :)[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ehehe filmlere bakan çoğu insanda rebel oluyor zaten =P star wars evrenine ters düşen şey imperialların azınlık durumuna düşmesi =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 padişahlık gibi birşey başında bir imparator oluşu. Yani rebeller daha ileri görüşlüler :) [Bu mesaj Twilight tarafından 07 January 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 free dolasan 2 kisi ile daha karsilastim bu gun. yani freelancer larin sayisi zannettiginizden sanirim biraz fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ayrica serverda acikca soyleyebilirim ki su anda 100 kisiyi turkler olarak coktan gecmis durumdayiz. pa lar kendi iclerinde nufus sayimi yaparlarsa zaten bunu gorecekler. ortada free dolasan 10 kisiden fazla var mevcut durumda. daha bilmediklerimde vardir. hala da oyunu alanlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Enginar, 06 January 2004 23:55 tarihinde demiş ki: Imperial ler kötü değildir. Sadece galaksiye düzen getirmek için ilginç yollara başvururlar. :) abi bunun tartismasini yapmayiz heralde filminden tut da oyundaki npclere kadar ne denildigi malum.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Rebel Scum? =D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 YASASIN MUTTEFIKLIK ! YASASIN CUMHURIYET !!!!!!![hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Darksun, 07 January 2004 07:25 tarihinde demiş ki: Rebel Scum? =D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Heheh ewet genelde öle denio nedense =) ben üstüme alınmıyorum ama[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 free gezenler, kendi ayklatinizin uzerine basana kadar bi pa nin kanatlari altina girmek istemediginizi biliyorum... otlakcilik degilde bir pa ya destek olmak olarak olayi algilarsaniz, sizin gibi düşünen insanlara kapimiz her zaman açıktır... /tell enako ainas sufi sne[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar