Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Berberlerin bir cogu kendi kafasına göre güzel olsun, hah işte güzel oldu , adama benzedin gibi muhabbetler ayağına saçın içine sıcıyor resmen. 3 ay önce fılan ben sürekşi gittiğim berbere tekrar gitmiştim. İsa abi- nasıl olucak Deli³³³-favoriler ve enseyi al İsa abi- tamam . dızzzttt dızttttt dızzztttt Deli³³³- İsa abi napıyon ya isa abi- olm dur kırıklarını alıyoz Deli³³³-hepsini eşitledin isa abi poka döndü neyse bırak artık ne kurtarırsak kardır isa abi-dur kulak arkasını favorı arasını filanda alalım Deli³³³- durrrr. Hay a.k gitti saç. Bıraktım abi gıtmıyorum artık oraya. Bizim cafeye gelen bi arkadaş var . Ona söylüyorum napıcagını fılan. artık kırıklarını bıle aldırmıyom :) Favoriler içinse çok süper yöntem buldum. Kafeye geliyor bızım kuaför arkadaş. Çiziyorum photoshop da benım favorileri çiziyorum gösteriyorum öbürsün gün aynısını yapıyor . hayatımda ilk kez 3 aydır kuaförden küfür etmeyerek cıkıyorum. tavsiye edilir.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Yaklaşık 5 yıldır aynı berbere giderim muhabbetim kısa ve özdür Berber- Nasıl keselim?(Cevabını bildiği halde) Ben- Alt taraf 2 üstleride kısalt + dik Daha sonra işte detaylarla ilgili ıvır zıvır sorular Ben- borcumuz ne kadar? Berber- 5 melyons (Kıbrısta böyle) Ben- Buyrun iyi günler Gittiğimde pek sıra beklemem eğer berber full dolu olsa bile ilk kalkan adamdan sonra beni çağırırlar hemen adamların isimlerini bile bilmememe rağmen:)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 -selamın aleyküm -aleyküm selam -nasılsın abi -iyidir ne yapalım saça? -adam traşı -peki...[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 erkek; tatlım bugun sende ayrı bir güzellik var saçlarınımı kestirdin. kadın ; canım benim zaten bunu bi sen farkediyosun. erkek ; nasıl yani kadın ; çoşkun ,nuri , cemil bunu fark etmediler Böle bi durumda adama bayağı kor yane[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma XÆ®ø fâ®ß®Ìght
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 erkek1-saçını kestirmişsin? erkek2-evet. erkek1-ne kadara traş oldun? erkek2-saç-sakal 5 milyon. erkek1-vaay.güzel. bukadar.[hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro
BaziL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Kesinlikle bir berber insanı vezirde eder,rezilde; Arkadaşlar tam 60 dakika boyunca benim 'kulak arkası tıraşımla' dalga geçmişlerdi,vede 2 ders boyunca 'Bazil kulak arkasını ağdayla alıyor!!'sesleri yankılanmıştı.[hline]Feeling a bit strange now, Feeling like,something burns my soul and puts darkness in it,pure darkness And now,that darkness is my everything
Öne çıkan mesajlar