Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyunda damar sıkıp yada büküp adam bayıltma olayı

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

iki kişi arasındaki bir kavgayı iki kişi ayırma tekniği:

adamların arkalarından yaklaşıp göğüs kafeslerini sıkın. Adamlar salak gibi haala delicesine çırpınıyorlarsa birbirlerine vurmak için, bayılmaları an meselesidir. Sevmem hiç kavga edenleri, dövesim gelir![hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
"ulan ben ölünce içimi doldurun"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 05 January 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
yok abicim adamın dediği öle bişey diil..
bak şimdi eğilecen yere başın dönene kadar nefes alıp vereceksin önce.. sonra bi arkadaşına şah damarını O2 geçişini durduracak şekilde, öldürmeden sıktıracaksın ve derslerden kaytaracaksın..[/url]

-hikmet abi.. pşt.. abi... abi öldün mü? ya bayıldı ya....
*!ortamdan uzaklaşır*
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi keresinde arkadaşlarla içerken, arkadaş gaza geldi o kafayla daha önce yapmadığım kadar uzun yapacam hödödö die gaza geldi.
Sonra bu salak üstüme düştü, sonrada yere sertçe çarptı, birazda geç kendine geldi.
Arada çok olaylar gördüğünü idda ediyo bilmem neler olmuş hede hödö ama, benim tavsiyem yapmayın etmeyin, hem bak çevredeki arkadaşlarının üstüne düşünce onlarıda kızdırıyosun.[hline]Avatar...
Sosyal ağlarda paylaş

bizim sinifta yapiyodu arkadaslar, bizim sayko bi arkadas "banada yapın ulan" fln gibi atlamişti(ben bayılmam fln gibi bişiler demişti) ben bi kolunda bi arkadas bi kolundan tuttu(sıkı sıkı tuttuk cunku daha once herkes dusuyodu fln, cidden sıkı sıkı tutmustuk)herif bayıldı kendini kurtardi bizden(hani ben bişi deilimde yanimdaki arkadas sınıfın ayısıydı)sonra yerde sara krizi geçirir gibi titredi fln korkudan geberiyodum walla..

sonra bişi olmadi cocuga kalkti "ne oldu lan?" fln gibi bişiler dedi sonra yapan arkadaşın agzına bi tane cakti ehehhe

walla pek sakat bişi ugraşmayin ztn millet acıklamiş[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

Bayılmanın sebebi, bastırdığınız noktada şah damarı (carotis arteri) değilde vagus siniri olmasından kaynaklanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam vagus siniri ve carotis arteri aynı anatomik paket içersinde yer alıyorlar. Vagal uyarı itinayla kalp atım hızını ve hacmini düşürdüğü için baygınlığa sebep olur. Hatta bu olay sıkı gömlek giyenlerde (boyun kısmısı) hızla baş çevirince bile olur. Ölüme sebep olmasını hiç duymadım. Zira ne kadar vagal uyarı yaparsanız yapın elbet bir yerden sonra vücut toplarlar kendini.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

1- karın kaslarıma güvenirim, serttir
2- karşımdaki adama güvenirim, sağlam karatecidir

şöyle bir deney yaptık: tam kaburgalarımın bittiği noktaya (kasların zayıf olduğu mide boşluğu oluyor sanırım) malum arkadaş (en sert vuruşu olduğunu zannetmiyorum) oldukça sağlam bir vuruş yaptı. Malum nefes almak bayağı zorlaşıyor. Oksijen falan hak getire bi 10-15 saniye... Herhalde bir insana beklemediği bir anda öyle bir vuruş yaparsan nefes darlığından falan yerde kalma olasılığı yüksektir.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
"ulan ben ölünce içimi doldurun"
Sosyal ağlarda paylaş

ya olay iyice martial arts ancient secret techniques e döndü o zaman bi tane de benden : rakibin mesanesine, kasıklar la göbek deliğinin arasına, sıkıca bi tekme atın, eğer tutarsa şarıl şarıl işemesini sağlayabilirsiniz, sonra kavgada tırstı altına yaptı diye t.şak oğlanı yaparsınız elemanı![hline]I look inside myself and
see my heart is black

Sosyal ağlarda paylaş

Bayıltmak değil de etkisizleştirmenin bir çok yolu var, bir kaçını yazayım ama UYGULAMANIZI TAVSIYE ETMIYORUM !

* Elinizi açın (tokat atçakmış gibi, ama parmaklar birbirine yapışık olsun) uygulayacağınızın kişinin boynundaki kemiğe hafifçe vurun (çok sert vurmanızı tavsiye etmiyorum, kalıcı hasar bırakabilir)... 10-15 saniye resmen paralyze olur...

* Kafanızı sağa veya sola çevirdiğinizde boynunuzda çıkan sinirleri sıkın ( bu da çok tehlikeli )

* Karaciğere sert bir yumruk atın veya böbreklere..

* Arkadan ayak bileğinin arka kısmının biraz üstündeki bölgeye üstüne basarmış gibi bir tekme atın ( bu da kalıcı hasara sebep olabilir )

* Arkadan kafatasının arka kısmına yumruk atın ( bunu da çok sert uygulamayın, zaten yumruğu yiyen kişinin beyincik bölgesi geçici olarak işlevini yitirir; kişi ayakta duramaz )

*** Karın boşluğuna atılan boşluktan da kimse zarar görmez, etkili bir bölgedir..

NOT: Bedeninizin Alnınızın ortasından - Burun - Ağız - Boyun - Akciğer - Karın boşluğu - Cinsel organ olan ORTA BOLGESI vucudun en hassas bolgeleridir herhangi bir darbede en cok zarar gorucek bolgelerdir..

... Wing-Tsun ve Kung-Fu yaptım merak edenlere...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 05 January 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
Bayılmanın sebebi, bastırdığınız noktada şah damarı (carotis arteri) değilde vagus siniri olmasından kaynaklanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam vagus siniri ve carotis arteri aynı anatomik paket içersinde yer alıyorlar. Vagal uyarı itinayla kalp atım hızını ve hacmini düşürdüğü için baygınlığa sebep olur. Hatta bu olay sıkı gömlek giyenlerde (boyun kısmısı) hızla baş çevirince bile olur. Ölüme sebep olmasını hiç duymadım. Zira ne kadar vagal uyarı yaparsanız yapın elbet bir yerden sonra vücut toplarlar kendini.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

doğru, hatta bikaç ay önce ''kravat takan erkekler erken ölüyor'' başlıklı kısmen yalan tiraj amaçlı haberin çıkmasının nedenide bu.
said:
Goering, 05 January 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Bayıltmak değil de etkisizleştirmenin bir çok yolu var, bir kaçını yazayım ama UYGULAMANIZI TAVSIYE ETMIYORUM !

* Elinizi açın (tokat atçakmış gibi, ama parmaklar birbirine yapışık olsun) uygulayacağınızın kişinin boynundaki kemiğe hafifçe vurun (çok sert vurmanızı tavsiye etmiyorum, kalıcı hasar bırakabilir)... 10-15 saniye resmen paralyze olur...

* Kafanızı sağa veya sola çevirdiğinizde boynunuzda çıkan sinirleri sıkın ( bu da çok tehlikeli )

* Karaciğere sert bir yumruk atın veya böbreklere..

* Arkadan ayak bileğinin arka kısmının biraz üstündeki bölgeye üstüne basarmış gibi bir tekme atın ( bu da kalıcı hasara sebep olabilir )

* Arkadan kafatasının arka kısmına yumruk atın ( bunu da çok sert uygulamayın, zaten yumruğu yiyen kişinin beyincik bölgesi geçici olarak işlevini yitirir; kişi ayakta duramaz )

*** Karın boşluğuna atılan boşluktan da kimse zarar görmez, etkili bir bölgedir..

NOT: Bedeninizin Alnınızın ortasından - Burun - Ağız - Boyun - Akciğer - Karın boşluğu - Cinsel organ olan ORTA BOLGESI vucudun en hassas bolgeleridir herhangi bir darbede en cok zarar gorucek bolgelerdir..

... Wing-Tsun ve Kung-Fu yaptım merak edenlere...

bre güzel kısmi ruh hastası kardeşim, senin bahsettiğin yerler ölümcül noktalar. mesela kafanın arkasındaki beyincik dediğin yer aslında medulla oblangata istemsiz hareket merkezidir, yani kalpti nefes alış-verişiydi vesaireyi kontrol eder. herhangi küçük veya büyük bi zararda çook büyük kalıcı hasar veya ölüm getirir, boyundaki kemiğe vurun dediğinde doğru anlayabildiysem, reflekslerin merkezinden bahsediyoruz, sinirlerin en yoğun olduğu yerlerden biri yani. veya başka bi şekilde kalıcı felç getirebiliecek bi yerden bahsediyoruz. ani bi şekilde soğuk su bile felç etkisi yapabilirken ve senin yazdıklarının etkisine birde türkiyede yaşadığımızı eklersek, ben derim ki o post silinsin.
[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin

[Bu mesaj hella tarafından 05 January 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...