arc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 up bari herkes gorsun[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 buralarda ben kan verme şartlarını yazmıştım yahu, durum bulup linkliycem şimdi. aha buyrun :) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=48992 [Bu mesaj Emaleth tarafından 07 January 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Teorik olarak hemofili bir hastanın, trombosit için kan vermesinde bir sakınca yok. Hemofililerde trombositler sapa sağlam. Ama prensip olarak hastaneler almıyor olabilirler.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yapmaya dur bakiim varmı bizim buralarda üzüldüm iyileşir umarım[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: banshee, 07 January 2004 06:19 tarihinde demiş ki: Hemofili hastalari nasil kan verebilirler ki damari actiktan sonra nasil kanamayi durduracaklar???[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." ilaçları var pıhtılaşma için ama genede riskli tabiiki sen hemofili hastası kızların adet döneminden sonra nası yaşadığını sanıyosun ilaç var yoksa ölürler yani hemofili hastası olan bi kız direç ilk adetini deil ölümünü bekliyo olur (ilk adeti beklerinide sanmıyorum ama...) ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar