Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 abi sinirden sabahın 6 sında kalktım ve ilk defa 7:00 da okul üniformamı giydim(normalde 7:30 da kalkan bi insanım) Böhühmhühöhü :([hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Gelsinde vali bey burdan üsküdar meydanına kendisi yürüsün :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 herif zaten adımını attığı gibi üzerinde koskoca meydanı bulur heralde...[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 sirf ogrencilermi okula giden herkez waliye kalwas flam atmak istiyor[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 -Vali Bey -Efendim Yavrucum? -Neden Okullar Tatil Diil?! -Eee Her Kar Yağdığında Tatil Olmasına Alıştınız Birazda Zora Alışın... -Ne Diyon Lam?!!! -Bak Yavrucum Ben Erzurumda Askerlik Yaptım Orda Çocuklar Kanları Donsa Bile Okula Giderlerdi Sizde Gidin -Sttr ORDAAAAAN *!Corp Por* *!Kal Vas Flam* (bu Arada Bye Ben kactım nereye Tabiki Okula :( )[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ya uf ya yarım saat ten fazla bir süre soğukta servis bekledim ya. Ve son olarak servisçinin numarasını zar zor buldum. Adam bana servis bozuk gelemeyeceğiz özür dilerim dedi. YA DONDUM YA :( :))))[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 1 saaten fazla boş minibüs bekledim. Bu sırada 2 otobüs geçti ve ikiside doluydu durmadı. Olay eve dönmemle sonuçlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Baba bu sene bu topic prim yapmaz.. Bence Next Topic: Valiyi Öldürmenin Yolları[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places ...... who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Hadi dünü geçtimde bugunun ne alakadır olmaması dışarda kardan eser yok dışarsı sadece BUZ yuh diyorum yani 10dklık yolu 20dk 2 kere düşerek gittim ne yani bendemi zincir takıcam minubus ayrı bir sorundu kardeşimin serviside oldukça actionlı bir gün geçirmiş helal olsun bir deli bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ya bu vali biraz aptal bir insan galiba. Şimdi düşünün istanbulun yüz ölçümünü. Neredeyse bağzı ülkelerden büyüğüz. Vali bu konularda biraz geri olsa ki adam sabah kalkıyor . Camından evinin önüne bakıyor kar yok. Okullara ara verilmeyecektir diyor. Şimdi kardeşim ne alakası var senin evinin orasıyla benim evimin burasının. Nereden biliyorsun 30 km ötede tipi olup olmadığını. Sabah televizyonu açtım 2 gün önce. Bizim burada tipi var , adam sahil kesimlerinde kar yok o yüzden tatile gerek yok diyor. E ulan ilçelere neden tatil etmiyorsun be adam. Sahil kesiminde kar tutarsa bizim buradaki halimiz ne olur peki onu biliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Haa birde şöyle bir durum var. Vali bey ne demiş çocuklar zor durumlara alışsın. E be cahil adam burası sibiryamı? Bizim insamımız istanbulda alışkınmı kış şartlarına ? Senede 3 gün kar yağıyor ve bazen tatil oluyor bazende olmuyor. Arabalar yollarda kalıyor kazalar oluyor. Sabahleyin okula giderken 20 dakka araba ısıtttık sıcak sular dökdük camlara ki önümüzü görebilelim diye. Bizim insanımız kış çok sert geçmediği için yollarımız araçlarımız o tür şartlara göre donanımlı değil pek. Ama bunu anlayamayacak kadar gerzek bir valiimz var TÖBE YARABBİ SİNİRLENDİM YA .Zor şartlar nedir ya ? Bombalar patlarken mi ders yapmamız gerkiyor . Okula gidemiyoruz be .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bogaz donmadan tatil yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Olurmu canım vali çok akıllı ve bir okadarda kültürlü biri :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ders 9da basliyodu biz 9:40da okulda olduk ahah[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Heh heh Yarın Bursa'da okullar tail.(YENİDEN)nıHaharG![hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar