CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bundan sonra kar durumlarında okulların tatil olduğunu öğrenmek için kendimizi parçalamicaz kurtulduk altyazı peşinde koşmaktan çünkü artık ya akşam 7 haberlerinden öğrenicekmişiz ya da sabah 5 te açıklanacakmış.. olabildiğince de okullara gidildikten sonra alakasız bi saatte tatil yapmayacaklarmış.. rahatladık artık ohh sonunda halkla iletişim sağlandı :D[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Sabah 5'e kaldık artık.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ehue ank'de yarın zaten deneme sınavı varmış ortak lise ve ilkokullar genede tatil ama normaldede tatil olacak şekilde hava ve kar var :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 off kar tatili demeyin yaa.. bugün deli gibi yağdı hatta okula giderken bi yokuşta yarım saat kaldık ama okullar tatil mi? milli eğitim bakanı(mızın)nın inadı yüzünden gittik yine.[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 eheh doğru. yalnız biraz önce devlet meteoroloji işleri müdürlüğünün sitesinden haritalarda yarın İstanbul da anadolu yakası karlı fakat şansımıza tüküreyim bu avrupa yakası parçalı bulutlu diyo.. ben artık ümidi kestim bu sene bence kar yüzünden bi tatile fln giremiycez :([hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: shapshal, 06 January 2004 20:53 tarihinde demiş ki: off kar tatili demeyin yaa.. bugün deli gibi yağdı hatta okula giderken bi yokuşta yarım saat kaldık ama okullar tatil mi? milli eğitim bakanı(mızın)nın inadı yüzünden gittik yine.[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin iyide illerde tatili milli eğitim bakanımı karar veriyor?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 evet abi milli eğitim bakanı vermiyo ki valiler veriyo illerde...[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yok vali veriyo karari. yawfs keşke unilerde tatil olsa :([hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Rektörüne söle onu :p[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben bu ne biçim imza! Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu sadece istanbul için mi geçerli? gerçi izmirde nolcak yağmur yağıyor deliler gibi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ueheu yagmurdan tatil bi antalyada gördüm sanmıyorum olacagını.şeker degilsiniz ya erimezsiniz ama kardan donarsınız eheu mantık budur.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uff..ama ben bu geceden umutluyum kar yağma potansiyeli var bu gecede....[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 amin[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: CaRCaRaS, 06 January 2004 21:03 tarihinde demiş ki: evet abi milli eğitim bakanı vermiyo ki valiler veriyo illerde...[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! benim bildiim valiler bi üstüne sölüo sonunda milli eğitim bakanlığı illerde tatil olup olmamasına karar verio? yannış bilio da olabilirim tabi[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kararı vali verir ama bazen işte maltepede kar var beyoğlun da yok meselaa o zaman ilçe milli eğitimlere bırakılır....[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 dün gece 0 dereceydi, bu gece -2 veya daha az deniyo... kar yağarsa daha ii tutar yani, ama yarın dumur olmamak için inanmamak daha iyi, ben şahsen inanyorum tatil olucaana, yarın sınav var tatil olmassa hiç hoş olmaz o yüzden inaniimki bu gece huzurlu bi uykum olsun :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben ümitliyim kar yağıyo azda olsa arada coşuyo ama yağıyo yarın okullar tatil umarım!! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kar yağsın da asıl önemli olan don olsun yollar buz tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ataşehirde şuan yollar buz tutmuş vaziyette ve üstlerinde 2 cm kadar kar var. Vali ataşehirde otursa kesin tatildi :([hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hava aşırı soguk ve -3 olcak gece deniyo.. dünde saat 11buçuk civarı başlamıştı kar belki bu gecede öyle oluur ve yarın tatil olur :-) [Bu mesaj abcd tarafından 06 January 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yarın tatil olmasın yaa... Okula dağı çamuru aşıp kendi imkanımla gidiyorum, sabahın 5inde kalkıyorum, hava buz gibi oluyo ve yarın iki tane iğrenç sınavım var fakat genede okul istiyorum kardeşim. Arkadaşlardan uzak birgün daha geçiremem ben... (Bugün gitmedimde....)[hline]avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 wulfgar bizi düşün be. >=-([hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bencede keşke vali ataşehirde otursaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Iıııı o zaman sizin ataşehirde oturanlar okuldan raporlu sayılsın hödö mödö...Ataköydekiler (ben) herdaim okullarına gitmek zorunda olsun yada en iyisi okullar tatil olsun bizde arkadaşlarla başka bi mekanda bulaşılım ıııı evet böle olsun *! kahve içmeye gider, iice saçmalamıştır*[hline]avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben ataşehirde oturmuorm ama biliorm orda acaip kar tutuyo sadece yarın ve perşembe tatil olsun yeteeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar