Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bugun askere gıtme tarıhlerı bellı olmasından soran askerlık subesıne gıttım gıtmez olaydım butun hayellerım yıkıldı subatta gıtmeyı planlarken agustos ayında askerım :( butun planlarım subatta gıtmek uzerıne kurulmustu 7 ay daha ızmırde kaldıgımı ogrenıce askerıyeden cıkamadım gorevlının suratına baka kaldım off offf sımdı nasıl kendımı alıstırcem yaa[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Biran önce askere gitmek istiyorum ne yapmam gerekir? Mazeretleri nedeniyle tâbi olduğu celp döneminden önce silâh altına alınmak isteyen yükümlülerin bu talepleri celp plânlamasını bozmamak, emsalleri önceki yıl içerisinde sevk edilmiş olmak, ciddi mazeretleri olanlar ile yaşlı doğumlulara öncelik verilmek kaydıyla sınırlı kontenjanlar dahilinde MSB Askeralma Dairesi başkanlığınca kabul edilmektedir. Erken sevk talebinde bulunacak yükümlüler; a. Kendilerinin bizzat imzaladıkları mazeretlerini belirtir dilekçe, b. Askerlik Durum Belgesi, (Askerlik Şubesinden alınacak) c. Varsa mazeretlerine ait belgelerini, aşağıdaki tarihlerde "Askeralma Dairesi Başkanlığı 06100 Bakanlıklar/Ankara" adresine posta ile veya bizzat veya bir yakınları vasıtasıyla başvuracaklardır. Başvuru tarihleri; Şubat Celbi : 01-31 Aralık Mayıs Celbi : 01-31 Mart Ağustos Celbi : 01-30 Haziran Kasım Celbi : 01-30 Eylül[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma XÆ®ø fâ®ß®Ìght [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 06 January 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Aha buda dilekçe örneği http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/erkensevk_dilekcesi.doc[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Dorsia, 06 January 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Kac ay askerlik yapacaksin?[hline]Indian, Indian what did you die for? Indian says, nothing at all. 15 ay yapıcam[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 agustos iyi be . 1 kış goruyosun en azından? bi edirneye düsersen o zaman anlarsin agustosun kıymetini :) abimden biliyorum da ehhe[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 harbi ya dötüm donuo şuan evde edirnede -9 dereceymis[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar