Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az Kaldı Az

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bugun askere gıtme tarıhlerı bellı olmasından soran askerlık subesıne gıttım gıtmez olaydım butun hayellerım yıkıldı subatta gıtmeyı planlarken agustos ayında askerım :( butun planlarım subatta gıtmek uzerıne kurulmustu 7 ay daha ızmırde kaldıgımı ogrenıce askerıyeden cıkamadım gorevlının suratına baka kaldım off offf sımdı nasıl kendımı alıstırcem yaa[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Sosyal ağlarda paylaş

Biran önce askere gitmek istiyorum ne yapmam gerekir?

Mazeretleri nedeniyle tâbi olduğu celp döneminden önce silâh altına alınmak isteyen yükümlülerin bu talepleri celp plânlamasını bozmamak, emsalleri önceki yıl içerisinde sevk edilmiş olmak, ciddi mazeretleri olanlar ile yaşlı doğumlulara öncelik verilmek kaydıyla sınırlı kontenjanlar dahilinde MSB Askeralma Dairesi başkanlığınca kabul edilmektedir. Erken sevk talebinde bulunacak yükümlüler;

a. Kendilerinin bizzat imzaladıkları mazeretlerini belirtir dilekçe,

b. Askerlik Durum Belgesi, (Askerlik Şubesinden alınacak)

c. Varsa mazeretlerine ait belgelerini,

aşağıdaki tarihlerde "Askeralma Dairesi Başkanlığı 06100 Bakanlıklar/Ankara" adresine posta ile veya bizzat veya bir yakınları vasıtasıyla başvuracaklardır.

Başvuru tarihleri;

Şubat Celbi : 01-31 Aralık
Mayıs Celbi : 01-31 Mart
Ağustos Celbi : 01-30 Haziran
Kasım Celbi : 01-30 Eylül[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma
XÆ®ø fâ®ß®Ìght

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 06 January 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ya
dötüm donuo şuan evde edirnede
-9 dereceymis[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...