Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bunun ne oldugunu bılen varmı ? ayrica ben arama bolumden buna baktim net framework sıtesı vermısler ama sıtede download edicegım dosya yok. yardım edermisiniz[hline]:tebrikz: Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 windows update e gir..orda da bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Silencaz kullandığın sistemde DOTNET RUNTIME larını olmadığının işaretidir. Yapman gereken microsoft sitesinde veya dotnet de veya hiç bir olmazsa runuo'nun sitesinde o dosyayı bulursun. 23 MB lik dotnetfx.exe diye bir dosya aradığın. Buluyorsun kuruyorsun dotnet çalışıyor. en son bilinen adresi :) http://download.microsoft.com/download/a/f/7/af738ebf-dc15-4c61-a20d-1c29306cd9bc/dotnetfx.exe[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Cok tesekkur ederim. Ayrica severiniz hayirli olsun cok guzel hata yok ama bir hata var healing sistemi anlamıyorum hıcheal basmıyor onu bir kontrol ediniz Hayirli Ugurlu olsun.[hline]:tebrikz: Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 veya www.dll-files.com a girip MSCOREE.DLL diye arattırıp çekiyoruz.[hline]fedaykin, demiş ki: Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir apache the taksimetre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 3 gün dll cekersin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar