legolas06 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Slm arkadaşlar yeni bir server açmaktayım ve ilk edapta silere açıklama yapıyım ben. Şu nada server bitme aşamasında ama çok ufak bazı eksiklikler kaldı serverımızda. Bu nedenle bize scpt dilinden yani serveri tamamlayacağımız bir arkadaşın katılmasını istiyoruz. Ve ilk olarak ankaradan yana tercihimizdir. Bizimle birlikte sürekli durmak isteyen ve yardım etmek isteyen arkadaşı bekliyoruz. NOT= bana bu msnden ulaş[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 evrıting iz okey? yani herşey tamammı sponsor falamn?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ciddi Bişi olcaksa Sponsor Davası felam olcaksa Ben Sana Developer Da bulurum olurumda.[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas06 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Arkadaşlar şu anda Sponsorumuz yok ama makine bağlantı hepsi hazır şu anda anlaşmayı yaptım herşey kurulu ama a bi eksiğimiz kaldı Yani tamamen ciddiyiz bu konuda arkadaşlar ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Öyle diyosan Tamam Beni Bul [email protected][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas06 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 arkadaşlar yukarıda msn mi belirttim belki okuyamadınız bana [email protected] ilgilenlerin bana burdan ulaşabilir ok beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 legolas sen su tazmanyak olmayasın??? onun adıda aykut karakaş[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Erutan, 05 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: legolas sen su tazmanyak olmayasın??? onun adıda aykut karakaş[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu hö? yok benimki mahmut kıllıbacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Tavsiyede Bulunmamı isterseniz küçük bir önerim var. Bence Dışarıdan Shard a Dahil Edilen Kişilerin ( Herkez öyledir demiyorum) Sağlıklı olarak çalıştıklarından emin olamazsınız. Bence etrafınızdaki eş dost arkadaşdan yardım isteyin. unutmadan Hiç bilmeyen birini yetiştirmek o kadar da zor olmasa gerek. En güzeli bence bu.[hline]Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: TaZmAnYaK, 05 January 2004 21:15 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 05 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: legolas sen su tazmanyak olmayasın??? onun adıda aykut karakaş[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu hö? yok benimki mahmut kıllıbacak Tazmanyak abi kopardın beni yaa Mahmut Kıllı Bacak hahahah :D[hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar