bytuman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Uo klasorunun içini tamamen tarattım. hiç bir sonuc cıkmadı. sonra sitelerde aramaya basladım. adının patchdata olabilicegini ogrendim onuda aradım yok... sistemde hiç bir shard programı yuklu deil. hatta uo yu bir daha kurudum yine yok yine yok. bana "0" verdata download edebilicegim bir adres verirseniz sevinirim.... (forumu ara diyenler olucaktır onuda aradım hiçbir sonuc cıkmadı) teşekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Uo nun verdata.mul şu şekilde eger Sadece Second Age sürümü ise var ancak Age Of Shadows dan yüklediysen verdata bulmassın verdata bulabilcegin siterler ise www.alternate-pk.com www.agszone.com düz bi verdata arıyosan nebula connector :D[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 06 January 2004 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Verdata.mul dosyasını Ultima Online Cd nizin içerisinde bulabilirsiniz.[hline]Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bytuman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 cok tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bytuman, Arkadasım. www.google.com <<<< Gİr bu siteye Ordaki Search Bolumune yaz bakıyım Verdata.mul files diye 1010 tane verdata cıkar...Biraz Arastırın yahu herseyi Devletten Beklemeyin :-)[hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar