karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya şimdi bir insan bir hareketi yapmadan önce sonra olabilecekleri düşünüp ölçüp biçip mi yapmalı yoksa o anda ne istiyosa onu içinden geldiğince mi yapmalı... ben hareketlerimde ileriyi çok fazla düşünen ve o yüzden belkide önüme gelen birçok fırsatı kaçırmış bir insanım... bundan pişmanlık duyuyomuyum? bazen... peki ne yapmalı... anı yaşarken ya pişmanlık duycağım hareketler yaparsam? bişey kaybedermiyim? zaten 16 yaşında değilmiyim? şu an yapmıycam da ne zaman yapcam "sonradan pişmanlık duyacağım hareket"i? ya ne biliyim işte arada kaldım aydınlatın beni :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 şu andaki "sen"den memnunsan sorun yok.. çünkü belki o kaçırdığın fırsatları kaçırmamış olsaydın sen şimdiki "sen" olmayacaktın... bizi biz yapan "seçimlerimiz"dir ;) carpe diem "seize the day" "günü yaşa" ; sanma ki düşünmeden yaşa demek. temel anlamı bence içinde bulunduğun anın tadını çıkar, dolu dolu yaşa demek... verdiğin karalar geleceğini etkiler ve zamanı bir yol olarak düşünürsen bir sonraki yaşayacağın anı şu an veriyor olduğun karar etkiliyor olabilir.... ay benim de kafam karıştı ;) ama umarım biraz yardımcı olabilmişimdir...[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bir hareketi yapmadan önce sonra olabilecekleri düşünüp ölçüp biçip mi yapmalı... Sonradan pişman olmamalı... Eğer ki,Bir şeyi yapmışsan,sonucuna katlanmak zorundasın.. Korkak elini alıştırmamalısın hiç bir şeye.. Kararlarınıda kesin tutmalısın..Yapacak mıyım?Yaptım bitti olayı..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Diyelim ki hasta yatağında ölmek üzeresiniz, Size hayatınızda en çok yapmak istediğiniz fakat hiç yapamadığınız şeyi yapma fırsatını sunuyolar. Here is the trade off: 1-)Eğer kabul ederseniz o şey gerçekleştikten hemen sonra öleceksiniz. Ama o her neyse onu dolu dolu yaşayacaksınız. 2-)Eğer kabul etmezseniz yaşamak için fazladan 1 yılınız daha olacak. Hangisini seçerdiniz?[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Wacky, 06 January 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Diyelim ki hasta yatağında ölmek üzeresiniz, 1-)Eğer kabul ederseniz o şey gerçekleştikten hemen sonra öleceksiniz. Ama o her neyse onu dolu dolu yaşayacaksınız. [hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Sevdiğim kızın bir kerede olsa benim yanımda olması.. ehe ama imkaansız olduğu için hem ben ölmem,hemde o benim yanımda bulunmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Anı yaşa.. Ne geçmiş ne gelecek sadece şimdi..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 anı yaşa bence de ama ileriye dönük planlarda mutlaka yapmalısın diye düşünüyorum. seni ne mutlu ediyorsa onu yap bence ama diğer insanların özgürlük sınırlarına girmeden tabi ki :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 James abimizin o güzide (yukarda bone un yazdığı) şarkısının adı neydi yaa ?![hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yürürken elbette önüne bakacaksın, ama 1 adım önüne bak, 10 adım önüne değil. Günü yaşamak, arada bir yürüyüşe ara verip çevrene bakabilmektir. Bunu yapamadan ölürseniz, bir kere bile yaşadığınızı hissetmeden ölürsünüz. O zaman ölüm zamansız olur, yaşam da anlamsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 carpe diem karpuz ama etrafında zarar verebilceğin değer verdiğin kişiler olma ihtimaline karşı temkinli olup düşünmekte de yarar var ama CARPE DIEM![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yaw RazorJimmy bana diyecek bişe bırakmamışsın. ;-) benim diyeceklerimin hepsini söylemişsin.. saol uzun uzun yazmaktan kurtardın beni :) *! sadece Carpe DiEm! * der ve susar. +1[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want. Ben Stein[hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 epikürist olmak çok daha güzel bence günü gününde yaşamak önemli[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ileriyi yatağımda düşünürüm uyumadan önce... Şimdiyi ise yatağım dışında geçirdiğim her saniye yaşarım.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Sürekli plan programdan nefret ederim. O anı dolu dolu yaşarım, doğaçlama giderim. Bence en güzeli de budur. Zaten belli yaştan sonra yeterince plan ve programa bağlı olarak yaşayacam, bi daha bu kadar rahat hareket edebileceğim bi yaşta olmicam. Eh tabi arada 'lan keşke şöle yapsaydım' dediğimde olur...[hline]avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Carpe Diem ! Viva le resistance[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 carpe diem bana çok saçma geliyor. Ölü ozanlar derneği'ni izleyen var mı?[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 "ileriyi mi düşünsem yoksa günümü yaşasam" deyip sonra birini seçip uygulamak söz konusu olamaz asla. çünkü tamamen insanın prensipleri, yüzleştikleri ve yetiştiriliş biçimiyle alakalı bi konu. şahsen ben ileriyi düşünmenin gereksiz olduğuna inanan ve geleceği hiçe sayan bi insan olsam da gün içerisinde bişey yaparken getirilerini götürülerini de hesaba katmadan edemeyen bi insanım. yalnızca şunu söyleyebilirim, mutlu olabileceğinden emin olamadığından bişeyi yapmaktan vazgeçmek ve pişman olacağını bilerek bişey yapmak saçmalıktır. ölçüp biçmek tartmak ama en ince ayrıntısına kadar düşünmemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Valla ben en ince ayrıntısına kadar düşünen, tartan, gelecekteki etkilerini ve getirilerini götürülerini düşünen bi insanım. Dikkat ediyorum. Mutlu muyum? Bilmem. Kim mutlu ki? Delibaşlık mutluluk mudur?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar