Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Kitaplarima bakmadim ama, Tanricam bu konuda israrliysa olay bitmistir. Bundan sonra tum kreplerimi borek tadinda yapacagim, yapmayani da kinarim. :) Ben senin krebine demedim akitma be, oofof akitma demis die dalga gectim. Enayi miyim senin krebine akitma diyeyim? Daha oralara gelebilmeme en az 3-4 ay var ama boyle bir hatayi unutacagina ihtimal vermiyorum, yasamayi seven bir insanim neticede =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Vayy, ustadim da bana cephe almis. Bi de ustune smurf demissin ya, ben artik gidip atayim kendimi Brit bankin catisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 sen benim karakterime toros deme ben de sana smurf demicem smurf aslında sana "şirinler için mi yapıyosun krebi" demelerinden çıktı, isim anası athedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Eheh anlastik, ben Torostan vazgeciyorum, sen de smurften. Athe sana da biryerlerde bir isim takar bir zaman nasil olsa, boylece Nerften de kurtulurum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 pardon, yanlis yere gitmis mesaj [Bu mesaj Elminster tarafından 28 Şubat 2002 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Krep yemeyin o zaman siz de akıtma yersiniz. Daha güzel dimi ama? Neymiş öyle krep falan. Öğk. *laf atar ve pis pis güler* [Bu mesaj Ooofof tarafından 28 Şubat 2002 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Caine i çağırın, kitabını yırtsın bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 Athe süper yemek konusunda. Denedim ve kilo aldım. Oyum onundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 * Forumların ne kadar yararlı olduğunu düşünür * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 said: Denth, 28 Şubat 2002 22:30 tarihinde demiş ki: Caine i çağırın, kitabını yırtsın bunun LOL! evet bak bunca zamandan sonra upladım [bir arkadaşın ihtiyacından dolayı] ama işte bu kitabını yırtma olayına yeniden yarıldığımı itiraf edecem hey caine! kalk lan şu nwn'nin başından acık, bak dalga geçiyoz gene senle! :D[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 ne dalgası olm o benim mukemmelligim:) baskasında yok o yetki istedigimi yırtarım istedigime de kafa sokarım kralı gelsin:) ayrıca kafa sokanlar tarikatını da ufaktan ufaktan kuruyorum..iki mürit simdiden oldu... i rule da gel beeeeee!!!! [Bu mesaj Caine tarafından 03 Temmuz 2002 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 heh daha gelmedi mi yoksa? neyse o zaman sen şimdi beklemekten ne yapcaanı şaşırmışsındır, hade gel çin çon oynayalım :P[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 oynayalım sayın seyirciler:) ulan giristeki zil bozuk..eleman muhtemelen geri donecek ben de gene telefon edip kasacam ooff ulan ooofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 yaa işte dönüp de kıçına uzanamayan bir adamsın sen o zili üşenmeyip yaptıracaksın böle milletin kitabını diplomasını yırtacağına, böle ooofff ulan off olmayacaksın ;)[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 ne para harcayacam olm...apartmanın gideri cebimden bes kurus cıkmaz....... belalarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Bırakın tatavayı da biri bir tas yemek uzatsın. Açız burada. Sizse hala geyik peşinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 niye acsı9n lam? kimse bakmıyo mu sana? bak ben amelkiyat olayını tavsiye ediyom evde herkes bana hizmet ediyo oluyom zevken:) bu is bitince bi de acık kalp mi olsam saglama 1 2 ay yatsam soyle:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 lol şimdi anladım senin kredi kartı için evdekileri nası ikna ettiğini *!apandis'ini tuta tuta koşturur, sonra aldırdığını farkedip başka bir şey düşünmeye başlar*[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 lol yok be yaw.. iki tane vardı goyya klimitleri 1 er milyardan ama pederle valide hic bırakmıyodu para icinde. tum borclar kapanınca benim kartlarıma gun dogdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 said: Caine, 03 Temmuz 2002 12:10 tarihinde demiş ki: i rule da gel beeeeee!!!! lol caine, hastanım valla. *!tarikatın başvuru formlarını ele geçirmeye çalışır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 teste tabii tutulacaksın... sonuclarını bir hafta icinde alırsın hos tanıdıksın kolaylık gosteririz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Ben topiciğin hastasıyım bookmark bile etmiştim lazım olur diye.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eh bende diyordum millete pilav tarifi diye kivraniyorsum roz sagolsun gene yirttik buralarda ac kalmicaz :p (usa)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Invulon, 05 January 2004 03:54 tarihinde demiş ki: eh bende diyordum millete pilav tarifi diye kivraniyorsum roz sagolsun gene yirttik buralarda ac kalmicaz :p (usa)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... ana online deli ;) naapıyon evladım bi mail atsana biz yollarız sana burdan frigofrik kargoyla[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ahah :) Bu topiğik miydi,başka bir topik miydi bir pilva tarifi daha vardı.. Huh..Geç kalmışız millet geyiği sömürmüş bea..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar