Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Kitaplarima bakmadim ama, Tanricam bu konuda israrliysa olay bitmistir. Bundan sonra tum kreplerimi borek tadinda yapacagim, yapmayani da kinarim. :) Ben senin krebine demedim akitma be, oofof akitma demis die dalga gectim. Enayi miyim senin krebine akitma diyeyim? Daha oralara gelebilmeme en az 3-4 ay var ama boyle bir hatayi unutacagina ihtimal vermiyorum, yasamayi seven bir insanim neticede =P.
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Vayy, ustadim da bana cephe almis. Bi de ustune smurf demissin ya, ben artik gidip atayim kendimi Brit bankin catisindan.
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 sen benim karakterime toros deme ben de sana smurf demicem smurf aslında sana "şirinler için mi yapıyosun krebi" demelerinden çıktı, isim anası athedir
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Eheh anlastik, ben Torostan vazgeciyorum, sen de smurften. Athe sana da biryerlerde bir isim takar bir zaman nasil olsa, boylece Nerften de kurtulurum. :)
Elminster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 pardon, yanlis yere gitmis mesaj [Bu mesaj Elminster tarafından 28 Şubat 2002 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Ooofof Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Krep yemeyin o zaman siz de akıtma yersiniz. Daha güzel dimi ama? Neymiş öyle krep falan. Öğk. *laf atar ve pis pis güler* [Bu mesaj Ooofof tarafından 28 Şubat 2002 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Denth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2002 Caine i çağırın, kitabını yırtsın bunun
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 Athe süper yemek konusunda. Denedim ve kilo aldım. Oyum onundur...
Cristian Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 * Forumların ne kadar yararlı olduğunu düşünür *
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 said: Denth, 28 Şubat 2002 22:30 tarihinde demiş ki: Caine i çağırın, kitabını yırtsın bunun LOL! evet bak bunca zamandan sonra upladım [bir arkadaşın ihtiyacından dolayı] ama işte bu kitabını yırtma olayına yeniden yarıldığımı itiraf edecem hey caine! kalk lan şu nwn'nin başından acık, bak dalga geçiyoz gene senle! :D[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 ne dalgası olm o benim mukemmelligim:) baskasında yok o yetki istedigimi yırtarım istedigime de kafa sokarım kralı gelsin:) ayrıca kafa sokanlar tarikatını da ufaktan ufaktan kuruyorum..iki mürit simdiden oldu... i rule da gel beeeeee!!!! [Bu mesaj Caine tarafından 03 Temmuz 2002 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 heh daha gelmedi mi yoksa? neyse o zaman sen şimdi beklemekten ne yapcaanı şaşırmışsındır, hade gel çin çon oynayalım :P[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 oynayalım sayın seyirciler:) ulan giristeki zil bozuk..eleman muhtemelen geri donecek ben de gene telefon edip kasacam ooff ulan ooofff
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 yaa işte dönüp de kıçına uzanamayan bir adamsın sen o zili üşenmeyip yaptıracaksın böle milletin kitabını diplomasını yırtacağına, böle ooofff ulan off olmayacaksın ;)[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 ne para harcayacam olm...apartmanın gideri cebimden bes kurus cıkmaz....... belalarını...
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Bırakın tatavayı da biri bir tas yemek uzatsın. Açız burada. Sizse hala geyik peşinde...
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 niye acsı9n lam? kimse bakmıyo mu sana? bak ben amelkiyat olayını tavsiye ediyom evde herkes bana hizmet ediyo oluyom zevken:) bu is bitince bi de acık kalp mi olsam saglama 1 2 ay yatsam soyle:P
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 lol şimdi anladım senin kredi kartı için evdekileri nası ikna ettiğini *!apandis'ini tuta tuta koşturur, sonra aldırdığını farkedip başka bir şey düşünmeye başlar*[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 lol yok be yaw.. iki tane vardı goyya klimitleri 1 er milyardan ama pederle valide hic bırakmıyodu para icinde. tum borclar kapanınca benim kartlarıma gun dogdu:)
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 said: Caine, 03 Temmuz 2002 12:10 tarihinde demiş ki: i rule da gel beeeeee!!!! lol caine, hastanım valla. *!tarikatın başvuru formlarını ele geçirmeye çalışır*
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 teste tabii tutulacaksın... sonuclarını bir hafta icinde alırsın hos tanıdıksın kolaylık gosteririz:)
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Ben topiciğin hastasıyım bookmark bile etmiştim lazım olur diye.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eh bende diyordum millete pilav tarifi diye kivraniyorsum roz sagolsun gene yirttik buralarda ac kalmicaz :p (usa)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Invulon, 05 January 2004 03:54 tarihinde demiş ki: eh bende diyordum millete pilav tarifi diye kivraniyorsum roz sagolsun gene yirttik buralarda ac kalmicaz :p (usa)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... ana online deli ;) naapıyon evladım bi mail atsana biz yollarız sana burdan frigofrik kargoyla[hline]smthng about sx&drt
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ahah :) Bu topiğik miydi,başka bir topik miydi bir pilva tarifi daha vardı.. Huh..Geç kalmışız millet geyiği sömürmüş bea..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Öne çıkan mesajlar