Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pilav nasıl yapılır konusunda naçizane bir reçete...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kitaplarima bakmadim ama, Tanricam bu konuda israrliysa olay bitmistir. Bundan sonra tum kreplerimi borek tadinda yapacagim, yapmayani da kinarim. :)

Ben senin krebine demedim akitma be, oofof akitma demis die dalga gectim. Enayi miyim senin krebine akitma diyeyim? Daha oralara gelebilmeme en az 3-4 ay var ama boyle bir hatayi unutacagina ihtimal vermiyorum, yasamayi seven bir insanim neticede =P.
Mesaj tarihi:
Eheh anlastik, ben Torostan vazgeciyorum, sen de smurften. Athe sana da biryerlerde bir isim takar bir zaman nasil olsa, boylece Nerften de kurtulurum. :)
Mesaj tarihi:
Krep yemeyin o zaman siz de akıtma yersiniz. Daha güzel dimi ama? Neymiş öyle krep falan. Öğk.

*laf atar ve pis pis güler*

[Bu mesaj Ooofof tarafından 28 Şubat 2002 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Denth, 28 Şubat 2002 22:30 tarihinde demiş ki:
Caine i çağırın, kitabını yırtsın bunun

LOL!
evet bak bunca zamandan sonra upladım [bir arkadaşın ihtiyacından dolayı] ama işte bu kitabını yırtma olayına yeniden yarıldığımı itiraf edecem

hey caine! kalk lan şu nwn'nin başından acık, bak dalga geçiyoz gene senle! :D[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür

Myles `Kwama` Peak, level 24 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans
CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
Mesaj tarihi:
ne dalgası olm o benim mukemmelligim:)
baskasında yok o yetki istedigimi yırtarım istedigime de kafa sokarım
kralı gelsin:)

ayrıca kafa sokanlar tarikatını da ufaktan ufaktan kuruyorum..iki mürit simdiden oldu...
i rule da gel beeeeee!!!!

[Bu mesaj Caine tarafından 03 Temmuz 2002 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heh
daha gelmedi mi yoksa?
neyse o zaman sen şimdi beklemekten ne yapcaanı şaşırmışsındır, hade gel çin çon oynayalım :P[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür

Mesaj tarihi:
yaa işte dönüp de kıçına uzanamayan bir adamsın sen
o zili üşenmeyip yaptıracaksın böle milletin kitabını diplomasını yırtacağına, böle ooofff ulan off olmayacaksın ;)[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür

Mesaj tarihi:
niye acsı9n lam?
kimse bakmıyo mu sana?
bak ben amelkiyat olayını tavsiye ediyom
evde herkes bana hizmet ediyo oluyom zevken:)
bu is bitince bi de acık kalp mi olsam saglama 1 2 ay yatsam soyle:P
Mesaj tarihi:
lol
şimdi anladım senin kredi kartı için evdekileri nası ikna ettiğini
*!apandis'ini tuta tuta koşturur, sonra aldırdığını farkedip başka bir şey düşünmeye başlar*[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür

Mesaj tarihi:
lol
yok be yaw..
iki tane vardı goyya klimitleri 1 er milyardan ama pederle valide hic bırakmıyodu para icinde.
tum borclar kapanınca benim kartlarıma gun dogdu:)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
eh bende diyordum millete pilav tarifi diye kivraniyorsum roz sagolsun gene yirttik buralarda ac kalmicaz :p (usa)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Mesaj tarihi:
said:
Invulon, 05 January 2004 03:54 tarihinde demiş ki:
eh bende diyordum millete pilav tarifi diye kivraniyorsum roz sagolsun gene yirttik buralarda ac kalmicaz :p (usa)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...

ana online deli ;)
naapıyon evladım bi mail atsana biz yollarız sana burdan frigofrik kargoyla[hline]smthng about sx&drt
  • Yeni Oluştur...