wolcano Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Arkadalar merhabalar ben sphereserver kullanan biriyim fakat help bölümündeki gmpage butonunu calıştıramadım sizdede böle sornlar oluyrmu azcaba oluyorsa siz bunu nasıl düzeltiyosunuz bana yardımcı olurmusunuz acaba help menüsü sorununu cözmemde yardımcı olursanız sevinirim...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Biraz aşağılarda Script lerle ilgili bi bölüm var hatta dur ben sana link vereyim kolayca ulaş. UO Sphere Server işte burda açman gerekir bu topici.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Hoşgeldin wolcano. Fistanın dediği gibi doğru yerdesin ama yanlış topic açmışsın =] Ilk mesajın yeni gelenlerde olması güzel de, sadece merhaba olsaydı içeriği daha iyiydi ;] Neyse, sphere bölümünde yardımcı olurlar sana. Iyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ehehe lol Nefr burası yeni gelenler bölümü değil ki paticik bölümü :-P Bence arkadaşın yazısını bir şutlayı ver kendi bölümüne.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Merhaba..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hm.. merhaba merhaba sphere i boşver dostluk daha onemlı =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hoşgeldin yüce insan.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.