taz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 arkadaşlar spiritspeak skilline bişiler yapmaya calısıyorum ses efekti eklemem lazım. runuo veya oside oynamıs olanlar varsa bilirler, spiritspeak skilli kullanınca "Anh Mi Sah Ko" die bişi dio ve ses çıkarıyo. işte o Anh Mi Sah Ko dediği sesi scriptime eklemem lazım. nası bulabilirim onun kodunun kaç olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 evet inside uo kolay yolu veya oyun icinden .sound 1 - 2 -3 - 4 - 5 den 700 e kadar gıdıcen elbet bulursun asdadas :D sound 412 miydi neydi tercih ederim lich gulme sesi :) hatta ben oyunda makro yapmistim *Gulumser* yaziyordu arkadan bi lich gulme sesi hahaha die ...Millet sasirirdi hehe :)[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu arada 587 değil 586 olacak arkadaşlar olmadı, denerken buldum.. .sound 586 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar