Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz Stress atmak ve Kaynasmak adina

Gulay

Öne çıkan mesajlar

aldığımız davet sonucunda vardığımız kabul kararına göre "baskın" senaryosu için giderken tek bir konuda karar verdik ve uyguladık: bizden ölenler clone olduktan sonra tef kullanarak savaşa devam etmeyecekti ve tüm arkadaşlarımızın ölüp savaşın sonlanmasını bekleyecekti, sonra da hep birlikte davete iştirak edecektik. karar verdiğimiz gibi de uyguladık. senaryo savaştan sonra bizi kantinde konuksever biçimde karşılayan tüm RIP üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

bu arada kantininiz çok güzel olmuş. güle güle eğlenin.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

bence cok iyi fikirdi ani baskin, haberimiz yoktu cok keyiflide oldu elinize saglik ilerde daha gusellerinide yapariz insallah.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah iyiydi hakikaten, SS alan varsa koysun buraya hep beraber görelim, ama ilk anda ne olduğunu anlamadım, sahneye çıkmış kıvırıyodum bi anda cıvv cıvv sesler duymaya başladım, çanta da dolmuş ağzına kadar 60/60, elbiseleri çıkarıp armor giyemiyorum, anca giyindim attım kendimi kalabalığa daldım birini aldım aşağı, meğerse hain Sne daha önce attığım dblerin intikamı için beni takip ediomuş, ne olduğunu anlamadan incap,db... 8-)

Ama bunun intikamı bi şekilde alınır, FrFlileri bi overt gezerken yakalayamadık ki...

Neyse bu dosya kapanmadı. 8-)

Cantina'nın kapanmasının sebebi de savaşın cantina içinde başlaması ve cantinaya verilen zararın telafi edilmesi... En son gördüğümde Eededo bardaki aynaya uçmuştu...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ben ailenizin medic'i gorevi yaparken loss sonucu beyaz'ı kurtaramayıp üstüne tef almama ragmen rahat bir 5 tane adamı koşturdum peşimden :) ama llc ile pvp'ye katılan arkadaşa ayrıca saygımı sunarım :P[hline]Jimena D'ynsst (Rip)-(Eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar , stress atmak ve kaynasmak adina basliyan bu topic gine kavga gurultuyle son buldu sanirim.

Daha olgun daha sakin lutfen. Kisisel saldirlarda bulunmayalim, insanlar bu oyunu gercek hayatin siniri atmak icin oynuyor sonuc olarak.[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 02 January 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
valla tam beyaznoc yeni olmustu arkami bi dondum 321891237 kisi kosturuyo bi baktim ortadan kisa boylu biri aha devvo dedim kostum olumune ona saldirdim hehe :) komikti[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Elbet bunun acısı bir gün çıkar Sne... Yakında görüşürüz... Bi de komikti diyo. Adamı iki defa kestim diye hırs yapmış sırf benim için gelmiş oraya.

8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önceki postumu diğerlerini okumadan yazmıştım.

Dostlar biraz sakin, sanal ortamı reele taşımanın hiçbir mantığı yok, birbirinizi incitmeyin.

Sne, dostum, sen de biraz sakin ol, malum dilin kemiği yok ama bazı hitapların ağır olmuş...

Sakin beyler...

8-) (Smiley imi de koyiim, ayıp olmasın)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elcid, 02 January 2004 12:40 tarihinde demiş ki:
ben ailenizin medic'i gorevi yaparken loss sonucu beyaz'ı kurtaramayıp üstüne tef almama ragmen rahat bir 5 tane adamı koşturdum peşimden :) ama llc ile pvp'ye katılan arkadaşa ayrıca saygımı sunarım :P[hline]Jimena D'ynsst (Rip)-(Eclipse)

duvarin dibindeki swordsman sen miydin kendini stimleyen ? o llc single cok is yapti cok.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi baktim skkharamush gibi bir kilikta ogoeoded firladi cantinadan asagi aha dedim simdi zamanidir lightning singlenin. ne yuce bir specialmis ki cizz cizz dedi bitti is. sonra bi baktim beyaznoc kosturuyo ortalikta pesinde sne uuralp azermann ben de daliyim dedim actim burstu yanastim 15 m bir iki single koydum digerlerinin damagenin uzerine beyaznoc da orda gitti. sonra bi baktim bi swordsman var dolaniyo. ulan dedim yanasmasin simdi bu iyi olmaz. ama sonra bi baktim pesine maulerler filan takilmis. hobarey dedim vakit taarruz vakti. uuralp ve azerman da kosuyodu pesinden bu kacti kacti bi duvarin dibine durdu kendini stimliyor. ciktim bi tepeye ordan basladim single saydirmaya bu sirada asagida da yine uuralp azerman atiyor e o da orda indi tabi llc nedir ya bir cakti mi voritora 2800 cakiyor. sonra geri donim dedim aha bir baktim cantinanin karsisindaki binanin merdivenine arnavisca cikmis ates ediyor. yandan geldim bir iki. - llcnin kopegiyim artik - incap olunca taaa obur tarafa kaydi yanliz eyvah dedim dbleyemeden kaldiracaklar bir kosu o da tamam.

sonra baktim bi yerde sad var. soyle bi kostum baktim yaninda biri daha var hmm dedim yanasmiyim buna acilirken bi baktim bunun health inmis epey bi cuzi miktara allah dedim dur simdi. yanastim bastim ki llc single spama baska yone kosarken delianril midir bi dingil filan birileri toplanmis eh dedim inicez burda ama dur bi su single spam calissin sadi da bi alalim asagi. fakat vaktaki stim once yetisti adam fulledi hp yi. eh dedik neyse kisa gunun kari bu kadar olur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

llc ile pvpye girmisin diyonuz da sanirim ben ve degoe vardik llc ile. iyi de ne yapalim 0101 bh, 2001 carbineer ve 4440 medic ile baska neyle katilican pvpye. karbin desen 3 defa special yap kendini indirirsin. pistol desen daha eyeshot yok daha biri de dun investigation 3 olmadan sacmaliyomus eyeshot. aniden cikti baskin isi l cone 1 gelistircek zamani da bulamadik ee geriye kaldi l single 1.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 02 January 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
valla bi baktim skkharamush gibi bir kilikta ogoeoded firladi cantinadan asagi aha dedim simdi zamanidir lightning singlenin. ne yuce bir specialmis ki cizz cizz dedi bitti is.

eheh komiksin valla ben hic olmedimki ? kimsede bana ates etmedi

said:
aha bir baktim cantinanin karsisindaki binanin merdivenine arnavisca cikmis ates ediyor. yandan geldim bir iki. - llcnin kopegiyim artik - incap olunca taaa obur tarafa kaydi

arnaviscaa ne kadar zamandir ates edebiliyor ? Ates eden TKA hmm yeni bi silah ciktida haberimmi yok ?

He bide LLC istersen voritora 20k koysun 3 saniyelik omrun var elinde LLC varken BH ile ...[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician ve Dancer ..
(Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 03 January 2004 04:17 tarihinde demiş ki:
abicim nasil hic olmedim ki ? ogedoede sen degilsen diycek biseyim yok. kantin cikisi dbledigim ilk oyuncu o idi. arna ates etmiyor olabilir bilemiyorum kneel pozisyonunda bi durumu vardi ben sol tarafindan yanastigimda.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.

Sanirim ogedoede ile kasti ''Eededo'' 8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...