unity100 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu ne be combatta stimleyebilmek icin kendini nerdeyse bilgisayari acmadan stime basman gerekiyor ki oyunu acip combata girince islesin. lag artinca iyice abardi sure. master medice ragmen hem de.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 5000 ping ve 35 packet lossla dathomirde yalniz skil kasiyorum ya artik ayari kacirmisiz. 5 k pingle 1 dakika civarinda calisiyor stim.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bende ortalama 800 ping %40 loss ciktim 2 saat sonra duzelire girerim duzelmez ama bence[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 lol dun kendimi heal edemedim bende.. stime basıorum.. o sirada hedefim ölüo... ceseti hedefim oluo.. bi bakıom ceseti heal edemezsiniz dio ben delleniom... tabi bu 5-6 defa ustuste oldu oda benim basarim...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 saat 12 civarı kablo düzeldi sanırım yoksa hatlar rahatladı ondanmıydı ki? Şu anda oyuna girebilen varsa durumun nasıl olduğunu söyleyebilir mi?[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ben 9 da denedim 250 ping vardı ama loss %15 lere çıkınca bende oyundan çıktım...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ping duzgun ama loss war nedense.. %30lara falan vardı nooluoz dedim..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uploadlarda sorun var sanırım genelde oyüzden oluyor[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar