Armedx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Arkadaslar Zebula Script Ocak Scp'nin icinde bulunan jail sistemini bir turlu anlayamadım... nasıl calısır nasıl adamlar jaillenir..bişi mi deistirmek gerekiyor ?_? page sistemıde aynen calısmıyor... bılen bırı warsa ayrdımcı olabılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ayrıca Setli iken buyu yapılıyor bunu nasıl fixlerim....bir item'ı nasıl hiç bir zaman hasar goremeyecek skeılde scp ye yazarım.. bunlarda war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 senin yaptığına diyecek birşey bulamıyorum! bir insan bu kadar mı yüzsüz olur ya? hiç araştırma yapmadan böyle sorular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Valla bak nebula scp lerinde tüm komutlar bi scp de yer almıyor. Örnek Runebook scripttinin gate i items bölümünde moongates scp inde jail sistemide böle ara biras bulursun[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 jail system benim anladıgıma gore 1. olarak plevel'lere gore komutlarin kullanılması ayrılmıs.yani seer lar abuseden birini jailla atamıyor(tam bilmiyorum ama) 2.abuse,kufur,page, vs. gibi functionlar la yapılmıs ve adama bir item dogrultusunda cezası veriliyor.3.staff birbirleri arasında jail kullanamıyor öneri(ilk function olan jail'i kaldır ve jaill yap 2 l ile cunku calısmıyor :) )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yardım eden arkadaslar teskur..bakıcam duzelcekmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 olmadı :( item = i_jc_target war her morep te.. ancak cıakrdıgımda ve cıft tıkladıgımda basta Hangisini jailliceksınız dıo ama o sıradada TARGETİING CANCEL , YOU CANT THINK OF A WAY .... dio anlamıs deyılım ... sanmıyorum bence bır deıgısklık yapılmıs.. nebula scp sı warsa bır ıncelermısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 [function jail] // process 1 if () findid.i_jc_target.remove endif if (strmatch("","kufur")) newitem i_jc_target act.more1 1 act.equip elseif (strmatch("","abuse")) if (0 < 3) sysmessage Henuz bu jail tipine yetkiniz yok. else newitem i_jc_target act.more1 2 act.equip endif elseif (strmatch("","flood")) newitem i_jc_target act.more1 3 act.equip elseif (strmatch("","page")) newitem i_jc_target act.more1 4 act.equip elseif (strmatch("","alan")) if (0 < 3) sysmessage Henuz bu jail tipine yetkiniz yok. else newitem i_jc_target act.more1 5 act.equip endif elseif (strmatch("","macro")) if (0 < 3) sysmessage Henuz bu jail tipine yetkiniz yok. else newitem i_jc_target act.more1 6 act.equip endif else var.smsgx 0482 smsgx ERROR 980: user is too stupid. smsgx ERROR 982: jl_sys no text to send. smsgx AVAILABLE PARAMS: kufur/abuse/flood/page/alan/macro endif [ITEMDEF i_jc_target] // process 2 ID=i_log NAME=jail target TYPE=t_eq_script LAYER=layer_special On=@Create timer 10 On=@Equip if ( == 1) target 'Kufur' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 2) target 'Bug Abuse' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 3) target 'Flood' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 4) target 'Hatali Page' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 5) target 'Alan Ihlali' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 6) target 'Unattended Macro' sucundan kim jaillenmeli? else target Kimi jaillemek istiyorsunuz, sayin ? endif On=@Targon_Item return 1 On=@Targon_Char link if () cont.sysmessage Hata: sadece oyuncular jaillenebilir. return 1 endif if () cont.sysmessage Hata: jail'da duran biri jaillenemez. return 1 endif if (0> > 1) cont.sysmessage Hata: staff uyeleri jaillenemez. return 1 endif link.stone 0 link.tag.jailor link.events +jailed if ( == 1) // jaile girince adama hemen jcheck yapiliyor link.tag.jail 1 link.go jail7 elseif ( == 2) link.tag.jail 2 link.go jail8 elseif ( == 3) link.tag.jail 3 link.go jail3 elseif ( == 4) link.tag.jail 4 link.go jail2 elseif ( == 5) link.tag.jail 5 link.go 5286 1174 elseif ( == 6) link.tag.jail 6 link.go 5306 1162 endif cont.sysmessage jaillenmistir. Elinize saglik. remove return 1 On=@Timer remove [function jcheck] // process 3 if () jailme > dialog d_jail endif [function jailme] // process 4 (main) if ( == 0) return 1 endif DİYE GİDİO ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bak şimdi .jail olmaz sen onu .hapis gibi bişiyle degiştir öle dene birde başka nebulanın baska scp lerine bak onlarında içinde jail sisteminin event i yada function olabilir. [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 January 2004 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 supersin diemaster..saol yaptım bu rada bugun beni kırdın cunku ssana ve senın serverına laf atan ben dııldım roland nıckındeydı ama kuzenımdı ortak kulluanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 o zaman kuzenine rica et bilmedigi tanımadıgı insanlar hakkında yorum yapmasın[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya atacam herifi..obuk subuk topicler acıyo.. neyse onun adına ozur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Armedx sen bide bu sphere vede script bilginle utanmadan server açıp server a giren adamları test ediyosun.Yazık yazık sen git kumda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar