Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sıkıntıdan bi server açim dedim çektiğim scpleri yukleyemiyorum.scpleri sphere icindeki scripts bölümüne atıp rsync yapiyorum olmuyor.eskiden hep böle yapardım olurdu. sorun ne acaba yardımcı olursanız sevinirim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sphere/script in içinde sphere server ın orjinal scpleri sil istgersen veya indirdiğin scpleri txt olup olmadıklarını kontrol et bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 aç scp yi farklı kaydet tümdosyalar xx.scp olarak yaz dosya adını, bazen problem olabilior çünkü[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 saolun txt yi scpye çevirmemişim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar