Rexar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yahu beyler akşam gazetesinin ilanlar bölümünde satılık 532 li hatlar var ve fiyatları görünce şok oldum. 5000$ ile 25000$ arası fiyatlar..millet haşır huşur satıyor. nedir ne değildir bilen var mı niye bu kadar fiyata satıyorlar ya da alıyorlar? fiyatının yüksek olmasının bir sebebi mi var bu numaraların? gerçekten bütün 532 li hatlar bu fiyata gidiyorsa hiç durmam satarım hattımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Onların gazel olması lazım.. Bir çoğu geyik olsun diye veriyor ilana..haberlerdede çıkmıştı..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 allah allah ne zevk alırlar ki böyle bir işten..tuhaf valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya aslında kimse bilmiyor gerçekten alınıp alınmadığını ya biri arayıpta satın almak isterse diye herkes ilan veriyor...[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hattının eski ve kullanılır olması esnaf için güvenin simgesi oldu o yüzden[hline]wuJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 5000$ a hat satıcam auhea manyak bişey olur ya, direk pc mi upgrade ederim :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 o xx ler aynı rakam mı :-p[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hakkatten xx ler herhangibir rakam mı yoksa 55 gibi falan mı ilanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bizde 2-3 tane 532 li var ve hepsi cok kolay numaralar biri 271 le başlıo digeri 569[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 0532 2xy 888z fena numara değil peder beyinki de... eski de bayağı zaten. Ama saçma bir gelişim. İş başvurularında falan bazen faturaları düzenli olarak ödenmiş bir telefon falan araştırıyorlar(mış). Acayip acayip, kender aklımla akıl sır erdiremedğim şeyler bunlar.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sufi'yle benimki de fena değil üstelik sıralı. aynı anda almıştık 0 532 x44 xx 88 0 532 x44 xx 99 iki numaranın da x bölümleri aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hazır cep tel no larından konu açılmışken sorayım ( bu konuyla alakasız ) 505 li hatlar için telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenebileceğim bir servis var mı ? ( numara sahibini arayıp adamın kendisine sormaktan başka )[hline]If only I could breathe to see the sun of May... [Bu mesaj Selocan tarafından 05 January 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Babamın hattı şöyle birşey... 0533 3XX XX XX X ler aynı hehe...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 tamam bittin sen en kötü ihtimal 10 tahminde babanın teli elimde![hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Anneme 5000 dolar teklif gelmiş.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar