Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

532'li hatlar

Rexar

Öne çıkan mesajlar

yahu beyler akşam gazetesinin ilanlar bölümünde satılık 532 li hatlar var ve fiyatları görünce şok oldum. 5000$ ile 25000$ arası fiyatlar..millet haşır huşur satıyor. nedir ne değildir bilen var mı niye bu kadar fiyata satıyorlar ya da alıyorlar? fiyatının yüksek olmasının bir sebebi mi var bu numaraların? gerçekten bütün 532 li hatlar bu fiyata gidiyorsa hiç durmam satarım hattımı..
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında kimse bilmiyor gerçekten alınıp alınmadığını ya biri arayıpta satın almak isterse diye herkes ilan veriyor...[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

0532 2xy 888z

fena numara değil peder beyinki de... eski de bayağı zaten. Ama saçma bir gelişim. İş başvurularında falan bazen faturaları düzenli olarak ödenmiş bir telefon falan araştırıyorlar(mış). Acayip acayip, kender aklımla akıl sır erdiremedğim şeyler bunlar.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
"ulan ben ölünce içimi doldurun"
Sosyal ağlarda paylaş

hazır cep tel no larından konu açılmışken sorayım ( bu konuyla alakasız ) 505 li hatlar için telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenebileceğim bir servis var mı ? ( numara sahibini arayıp adamın kendisine sormaktan başka )[hline]If only I could breathe to see the sun of May...

[Bu mesaj Selocan tarafından 05 January 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bittin sen en kötü ihtimal 10 tahminde babanın teli elimde![hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!)

Phann - Exca/Hib

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...