bravecik Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Age Of Shadow un türk server ı war mı kurulcak mı yada?
taz Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 runuo desteklio sanırım aos runuo kurarsak olur :)[hline]ICQ: 4435695
Shekwan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Runuo destekliyor AoS. Exile açmıştı deneme amaçlı RunUo destekli bir AoS shardı, ancak exile kapandığı için bu da kısa sürdü.
bravecik Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 YA Pffff acılsa keske cok rlz olur hani :(
taz Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yaw aos türkiyede hiçbi yerde yok orjinalini getircektik kanadadan ama o iş de yattı.. :([hline]ICQ: 4435695
Ceday Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 nası yok türkiyede..bende var da yüklemedim daha.. 2 cd cogalttım bile :p
bravecik Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Hmm Run Uo nyun siteyi solesenize lan dan ekşın yaparık :P[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Ceday Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 www.runuo.com kendi test serverlarının olması lazım..emulatoru deniolar.. ama kaç ping alırsın bilemem hiç denemedim..
bravecik Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yok snrm yada ben bulamadım[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sailor Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 pol de olabilir...[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 1-2 haftaya FTPlere yüklerler, yüklemezlerse yükleriz :D
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: CEDAY, 07 Mart 2003 21:10 tarihinde demiş ki: nası yok türkiyede..bende var da yüklemedim daha.. 2 cd cogalttım bile :p Bende bir düzine var.Satıyorum :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Daha gelemdi buralara cdsi... Raven bir ara yollarsana.[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742
bravecik Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 server ını buldum http://www.britanniaii.com/ girin oynayak isterseniz benim nick braveheart yane accm ole char da ole olur snrm daha oynamadım oyunu cunklu cd bozuk cıktı adam yarına duzgunu gelir ayaına yattı bi de eklemeyi unutmusum server sphere snrm vede türk deil. ama belejj :P [Bu mesaj bravecik tarafından 08 Mart 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 abicim ben 2d değilde 3d olarak yükledim bir server varsa oynuyabilirmiyiz icabında :-p[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
bravecik Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 britannia2 den acc al oynarız birlite ben aldım ama daha acılmadı acc
Sailor Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 almak isteyenler için; bakırköy magic computer de var bugün aldım ben de kuruyorum şu an.. girerim şimdi pol rulz hehe[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
bravecik Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yannız benim sabah acc actırdım hala acılmadı :(((
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: bravecik, 08 Mart 2003 12:30 tarihinde demiş ki: server ını buldum http://www.britanniaii.com/ girin oynayak isterseniz benim nick braveheart yane accm ole char da ole olur snrm daha oynamadım oyunu cunklu cd bozuk cıktı adam yarına duzgunu gelir ayaına yattı bi de eklemeyi unutmusum server sphere snrm vede türk deil. ama belejj :P [Bu mesaj bravecik tarafından 08 Mart 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] abicim bende üye oldum ya yanlız server 3d mi ben 2d yüklemedim de..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bu olay nedir açıklayabilecek varmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
taz Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 zauaha aos buldum cd satan yerlerde :D bi baktım aos zuahaha aldım hemen kurdum aç gibi 3d version adım atamadım 2d kurdum o da t2a gibi pek bişi değişmio walla ama 3d tamamen farklı bi oyun gibi sisteminiz iyiyse kesin 3d kurun ama sanırım 3d ile bazı yerlere girilmio muymus öle bişiler duydum (dogru olmayabilir)[hline]ICQ: 4435695
taz Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: bravecik, 08 Mart 2003 12:30 tarihinde demiş ki: server ını buldum http://www.britanniaii.com/ girin oynayak isterseniz benim nick braveheart yane accm ole char da ole olur snrm daha oynamadım oyunu cunklu cd bozuk cıktı adam yarına duzgunu gelir ayaına yattı bi de eklemeyi unutmusum server sphere snrm vede türk deil. ama belejj :P [Bu mesaj bravecik tarafından 08 Mart 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] sphere ve aos nası birlikte oluyo ya ?[hline]ICQ: 4435695
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 SS görmek isteyenler buraya tıklasın[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
bravecik Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bu hangi server ss in olduu?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 heh, ben de girdim serverime aos ile.. yeni npc ler fln hoş tab.. müzikler mp3 olmuş baymıyor o kadarda.. 2d si bence daha hoş nostaljik hem.. second age ile aynı görüntü.. şimdi şöyle birşey var, aos özellikleri için kassam ve sadece aos serveri açsam oynanır mı? yani herşey için özel script vs yazmam lazım olacak şimdi.. diğer türlü sadece aos ile de girilebilcek, aos için bir dungeon yaparım diye düşüniyordum.. fakat alıp oynayınca güzel dedim bu :) yani resitler ayrılmış cold fln diye.. (gerçi onlar son patchli sa larda da vardır ama)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Öne çıkan mesajlar