Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aos Türk Serverı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pol de olabilir...[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Mesaj tarihi:
server ını buldum
http://www.britanniaii.com/
girin oynayak isterseniz benim nick braveheart
yane accm ole char da ole olur snrm daha oynamadım oyunu cunklu cd bozuk cıktı adam yarına duzgunu gelir ayaına yattı

bi de eklemeyi unutmusum server sphere snrm vede türk deil. ama belejj :P

[Bu mesaj bravecik tarafından 08 Mart 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
almak isteyenler için; bakırköy magic computer de var bugün aldım ben de kuruyorum şu an.. girerim şimdi pol rulz hehe[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 08 Mart 2003 12:30 tarihinde demiş ki:
server ını buldum
yane accm ole char da ole olur snrm daha oynamadım oyunu cunklu cd bozuk cıktı adam yarına duzgunu gelir ayaına yattı

abicim bende üye oldum ya yanlız server 3d mi
ben 2d yüklemedim de..[hline]Experience My Dead Side
KinGpiN®
Mesaj tarihi:
zauaha aos buldum cd satan yerlerde :D bi baktım aos
zuahaha aldım hemen kurdum aç gibi 3d version adım atamadım 2d kurdum o da t2a gibi pek bişi değişmio walla
ama 3d tamamen farklı bi oyun gibi
sisteminiz iyiyse kesin 3d kurun
ama sanırım 3d ile bazı yerlere girilmio muymus öle bişiler duydum (dogru olmayabilir)[hline]ICQ: 4435695
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 08 Mart 2003 12:30 tarihinde demiş ki:
server ını buldum

sphere ve aos nası birlikte oluyo ya ?[hline]ICQ: 4435695
Mesaj tarihi:
heh, ben de girdim serverime aos ile.. yeni npc ler fln hoş tab.. müzikler mp3 olmuş baymıyor o kadarda.. 2d si bence daha hoş nostaljik hem.. second age ile aynı görüntü..
şimdi şöyle birşey var, aos özellikleri için kassam ve sadece aos serveri açsam oynanır mı? yani herşey için özel script vs yazmam lazım olacak şimdi..
diğer türlü sadece aos ile de girilebilcek, aos için bir dungeon yaparım diye düşüniyordum.. fakat alıp oynayınca güzel dedim bu :) yani resitler ayrılmış cold fln diye.. (gerçi onlar son patchli sa larda da vardır ama)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
  • Yeni Oluştur...