melun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu kafeye sık sık gidenler tanışmalı, kaynaşmalı, tek başına gittiklerinde bir masada toplanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu ne ya ahuha ay yarıldım. mani yazıcakmış da yarım kalmış :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Arka bahçe falan tarzı bir yerdi yanlış hatırlamıyorsam.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bingo mask'tan aşağı doğru inerken solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 orada güzel 3d bir resim vardı bir açıcan insan bir başka açıdan bakıldığında kurt adamoluyordu o hâlâ oradamı direk girişte ilk kolonda asılıydı[hline]wuJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eğer hatırlayamayacak kadar uzun süredir gitmiyorsan ya da nadiren uğruyorsan alexiseptimus-antiseptikus, zaten konuda ısrarla belirttiğim "sık sık uğrayan" insan tiplemesi kategorisine girmiyorsun anlaşılan.. şaka bi yana bu konuda asıl maksadım, gidip de yüzüne baktığım, kestiğim insanlar paticikten mi değil mi bunu öğrenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Valla... Çok yapay geliyor bana ama gidiyorum arada sırada... O bahçe falan ne bileyim...O kadar şeyin arasında bira yapay duruyor... Duvarlardaki resimler güzel ama =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ortakapida bira veriolarmi yahu nezih bi ortam gecen sene giderdim cok busene 2-3 defa gitim sadece[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar