MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ya ne olucak özel görev derdin (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ar-ge müdürün iş yerini eline saps-12 yada .45 colt ile basmanı sağlamak için elinden geleni yapıyor galiba ra_d,sekreterlerin %99'u uyuz omak zorundamı?(hayır tabiki%99.9'u uyuzdur)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Yok yalan söylemesi daha fazla bir dezavantaj oluşturur. Herkesle muhattap olmayacaksın da o amcam seni odasına aldıktan sonra o iş de yaş tabi. Okulda fazla derinlerine inmemişler diyeceğim o vakit. DSD'yi ben 2 kişi olarak Prof. Cem Göknar'dan almıştım. Adamın odasında ders yapıyorduk. 2 kişi olunca özel ders gibi birşey oldu. Hocamızda dalında sayılı kişilerden olunca hoş bir DSD kültürümüz oluştu. Eğer ders 1 dönem daha olsaydı ve aynı şekilde devam etseydi ikili sistem mucizesi karşısında kesin kafayı yerdim. Şu an bile ikili sistem lafı geçince ellerim titriyor. Zaten sonraki dönem sakinleştirici olarak DSP (digital signal processing) vererek uyuşturup sakinleştirdiler. (tanrım ne iğrenç dersti o öyle)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bu dönem bende signal systemdersi alacam.ama millet gözümü korkutuyo.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Dönem sonunda korkacağına baştan korkarsan emin olur. :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ar-Ge müdürü kendisinin çok bildiğini size ve patrona kanıtlamak ve yerini korumak için öyleyapıyodurboşwer sen en iyisini yapmışsın. Sekreterde text editler ama onun daha mühim işleri !!! olabilir...[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 aksam aksam canım cektı bee[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 benimd eçekti çok çekti hemde ya ya banada vermezlermi o dersleri?. Ya ben niye burda aptal aptal matematik fizik soruları çözüyom ki ben bunalrı biliyom ya of ühühüh. Keşke Öss daha zor olsaydıda iş zewvkli olsaydı. Benide alın yanınıza ühühüh :(((.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 offf gitmişken ordaki tekel fabrikasından bi kasa da tekel birası alsaydın nasıl canım çekti o köfteden kahr bela![hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar