saviour31 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 7 tane koyun vuruoo cirilciplagim elimde sadece kuck shield varr bi tane bile artmio buna ragmen neden olabilir #? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Eline bi silah alıp dene bende işe yaramıştı[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saviour31 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 mesela ben sw yim bi fenc silahi alip fencingi kilitlesem olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 En basidinden bi katana al eline peace modda bekle tavuklar falan vursun sana çok hızlı gain alman gerekir bu şekilde.Ama elinde silah olsun fence ve ya sw olmasının çok farkettirdiğini sanmıyorum istersen ayrı ayrı dene kryss le katanayla falan..[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saviour31 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 su an 7 tane koyun vuro elimde katana var peace dayim ve 26 parryim normalde su an cok surekli artmasi gerekirdi ama hic bi deisiklik yok baska bi yol yokmu bu parrynin olmuorda olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bi de tavuklarla denesene :) ben 35e kadar tavuklarla çalışmıştım eğer yine bişey farketmezse parry arttıran bi jewellery bul özelliksiz bişi sadece parry arttırsın.Zaten çok pahalı da olmaz öle bişi parryi ni 30 un üstüne çıkart jewella biraz da öle çalış.Yine de olmazsa üzgünüm aştı beni :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saviour31 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eheh tamam tavuklarla denerim cok sagol yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Hı nerde çalıştığını bilmiyorum ama jhelom daki farmda yeteri kadar hayvan bulabilirsin yani orda çalışmıyosan tabi :P[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 kısa bi sure onceye kadar parryde bug vardı aynı sorun benim basımada gelmisti europada warrior kasarken.jewellerle parryni 40+ yap oyle calıs jewelleri cıkarınca 40 olucak seviyeye gelincedede jewel kullanmayı bırak bol sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saviour31 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bide bu + parryin g vere jewellery i nerde bulabilirm ben en kolay? bs cast etmek ne olyuor bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 26 parry varsa 2 adet +9 +10 ayarı jewel takıp 44-46 arası bir rakama getir parry'ni. 26 parry ile koyunlarda sürekli başarısız olduğun için günlerce çalışsan tek puan alamazsın. ama 40'tan sonra yağmur gibi parry alırsın. gerçek parry rakamın 50-60 falan olduğunda yüzkleri çıkarabilirsin. bu yöntemle en çok 3-4 saatte 85 falan yaparsın. jewel bulamazsan akşam rexar ayarlar bişeyler. elinde ne var bilmiyorum ama hiç yoksa iki +9 çıkar en azından.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saviour31 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 dun gece sadece +8 bulöabildim suan 33.7 oldu ve sadece 1 skill alabildim sora baya ugrastim yok olmuyor ve baya vendorlarida gezdim yok bulamiorm bana simdi yuzuk gerekiyor +9 yada 8 eger vberehbilcek yada satabilcek varsa alabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yaw bende var veririm ama sabahtan beri atlantic gözükmüyor bende. siz girebiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ben denemedim bile 578 ping %75 loss:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu arada atlanticin login serveri bozukmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 evet jewella 45 lere getirip mogbat,kus ve kedi ile calis.en az 6-7 mongbat olsun.moonglow da bol bol var.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar