keyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu gunlerde acayip bir yavaslık var bendenmi yoksa herkesdemi boyle bir sorun var anlamadım gitti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Hayır şu 15 dakika içerisinde bağlantılar babasını kaybederek "PİÇ" statusunu kazandı... Drowning Pool - Pity çalıyor zaten... TTNET WON'T YOU PITY ME![hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya rezillik ama ya bu kadar dengesizlik olamaz ya. gelirler.gov a bile giremiyorum naapıyım ben böyle kabloyu ya? *!Modemi camdan fırlatır*[hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Alexi_Septimus, 05 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki: "PİÇ" statusunu kazandı... hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... kazanmasına gerek yok zaten öyleydi.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yüooo gayet hızlı jet gibi aşmış Telekom rulz.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Deep-Night forumlarda küfür etmek yasaktır.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yasasın ttnet! Yasasın kablonet! Yasasın beceriksiz hıyar herıfler! Geyik bir yana, evet, dsl portları açıldığından beri kablonet süper yavaşladı. Neden acaba??? Biraz önce yahoo'ya 3543 ms ping attım, şahsi rekorum, mutluyum...[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Deep-Night, 05 January 2004 18:43 tarihinde demiş ki: Yüooo gayet hızlı jet gibi aşmış Telekom rulz. naptin abi ya!günlerdir ne diyoruz biz sen ne diyosun gizli telekom acanı fln misin? :D[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Of fıstık gibi valla! Yurtsışı hatları geçici bir güzelleştirme çalışması yüzünden kalaı o yüzden 3534 ping almışsın telekomdan kablo dsl den hep hızlıydı. Kablo rulaz. Demin 128k yla 25 le indiriyordum ooh misler gibi.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 walla ben kabloyla 8 saatte 100 mb indirmişim sana kıyak geçiyolar herhalde[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 şu anki duruma bakmayn diyorum göçmüş durumda yutsışı "kablo" ya özel birşey değil.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 lol[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 swg de 1200 ping %40 loss civari ehrkes msj yaziyon 1 dk sonra okunuyo[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sırf kablo deil dial-up ta ...'i tutmuş durumda...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Deep-Night, 05 January 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Of fıstık gibi valla! Yurtsışı hatları geçici bir güzelleştirme çalışması yüzünden kalaı o yüzden 3534 ping almışsın telekomdan kablo dsl den hep hızlıydı. Kablo rulaz. Demin 128k yla 25 le indiriyordum ooh misler gibi.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] *!Sniper ini hazırlar* Bişey mi dedin :D[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 *!Nedense 600MB/Sn ile Divxlerin hızlı indiğini anlayamaz..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 a.k. bune ya 343545 saattir hotmaili acmaya calisiyorm acilmiyorrrrrrrrrrrrrrrr icqdna mesaj gitmiyor hepten yavasladi internet yafs ne zaman biz goge cikicaz biri aciklasin bana kanser oldummmmmmmmm[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar