crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 abi yeni bir grup çıkmış adı (sanırım böyleydi ) sefarat geçenlerde klibini gördüm. eski parçaları sevdiğim için hoşuma gitti. siz dinlediniz mi nedir görüşleriniz? bide djler falan baya tutuomuş bu grubu falan yaw.[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 vokali beğenmedim... sanki zorla söyletiyolar gibi..[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 3-5 dakikağğğğ[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Vokalin sesi çok güzel bence..[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 şarkı güzel ama klip kötü bence.şarkıda biraz aşırı kısa gibi geldi[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 benim ailemde ispanyol kültürü olduğu için gerçekten çok beğeniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Vokali tanıyorum,komşunun kuzeni :) Çok sempatiktir o :)[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rott Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Sabunluk grubu fena değiller[hline] Massive ownz the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 sonyericcsonlife'A ÇIKMIŞTI ii ama geleceği yokbence grubun...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bilmeyenlere; (bildiğim kadarıyla :) 14.-15. yy'da İspanyada bi sürü bi sürü yahudi yaşamaktadır. Hırslı bir kraliçe olan Isabel (buydu galiba emin diilim) başa geçer ve bunların kökünü kurutmaya karar verir. Ya ölüceksiniz ya hristiyan olucaksınız şeklinde girişir ve katliam baslar. Sonra bunlar doğuya doğru kacmaya başlarlar. Hangi ülkeye gittilerse hep aynı muamele ile karşılaşırlar. En sonunda Osmanlı bunlara kucak açar. Bir sürü seferat yahudisi gelip anadoluya yerleşir. Osmanlıyada ticareti öğretirler. Bu nedenle Türkiyedeki yahudilerin %90'ı seferat yahudisidir. Hatta aralarında hala eski İspanyolcayı konuşabilenler bile vardır. Yahudiler bu grubun sesi için yeterince güçlü değil diyorlarmış galiba ben bilmem annamam. Kulağa hoş geliyor müzikleri.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Pardon ama yanlıs anlamadıysam onların Osman Aga lı bir parcası olacak dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 evet var oyle bi şarkıları[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 OF MANYAK BIR SARKI O NERDEN BULURUM? ONU SUPER BISI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Çıktı cdleri,kasetleri :)[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Rott, 01 January 2004 15:50 tarihinde demiş ki: Sabunluk grubu fena değiller[hline] Massive ownz the world dediğin ayıp ya. ben museviyim ve moralim çok bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar